15 / 05 / 2024

Dumankaya dubai konut satışları

Dumankaya dubai konut satışları

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, fuardaki talebin de etkisiyle geçen yıl 800 civarında olan konut satış rakamının bu yıl en az 1000 olacağını söyledi.

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Dubai'de konut satışları 8 yılın zirvesinde!

Orta Doğu'nun cazibe merkezleri arasında yer alan Dubai'de konut satışları 8 yılın zirvesine ulaştı...

Dubai'den İstanbul'a konut vetosu!

Türkiye’ye engel çıkartan ülkeler arasına son olarak Dubai katıldı. Devlet ihalelerinde Türk malı kullanılmaması yönünde uyarılar yaptığı iddia edilen Arap Yarımadası’nın en modern emirliğinin, İstanbul’dan değeri 100 milyon doların üzerinde yaklaşık 300 konut alımını iptal ettiği belirtildi.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik konut satış listesi...

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya İnşaat fifti-fifti konut sahibi yapacak!

Konut alıcısı için yeni bir finansman modeli hayata geçiren Dumankaya İnşaat, yatırımcının ödemelerini yarı yarıya paylaşacak. Karşılığında ise 10 yıl boyunca mülk sahipleri kiralama ve işletim gibi hakları Dumankaya’ya devredecek.

Dumankaya bu yıl en az 1000 konut satacak!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, fuardaki talebin de etkisiyle geçen yıl 800 civarında olan konut satış rakamının bu yıl en az 1000 olacağını söyledi.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya dubai konut satışları Haberi

Dumankaya dubai konut satışları

Dubai'deki Global Cityscape Fuarı'nda Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerini tanıtan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Fuardaki talebin de etkisi ile geçen sene 800 civarında olan yıllık konut satış rakamını bu yıl sonunda en az 1.000'e çıkarırız.”...