07 / 05 / 2024

dünya rüzgar günü fotoğraf yarışması

dünya rüzgar günü fotoğraf yarışması

15.4.2014- Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği’nin (TÜREB),iki yıl önce 15 Haziran Dünya Rüzgar Gününde hayata geçirdiği "Türkiye'de Rüzgar" konulu fotoğraf yarışması için başvurular başladı...

Bağkur için emeklilik şartları belli oldu: 7200 gün düzenlemesinde yaş ve gün tablosu…

Milyonlarca kişinin beklediği Bağ-kur 7200 gün düzenlemesi, yaş ve prim günüyle ilgili açıklama geldi. SGK uzmanı Özgür Erdursun, Bağ-Kur’lular için güncellenen tarih, yaş ve gün sayısını paylaştı.

Temettü nasıl alınır? Bir gün önce alınan hisse temettü verir mi?

Borsa İstanbul’da temettü ödemeleri başladı. Peki birçok yatırımcının tercihi olan temettü nedir ve nasıl alınır, bir gün önce alınan hisse temettü verir mi? Uzmanı bu soruları cevapladı.

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

2023'te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

Araç kiralama şirketi Garenta, 2023 yılına ait kısa dönem araç kiralama verilerini açıkladı. Rakamlara göre araç kiralama gün sayısı yüzde 40 artış kaydetti. 

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Dünya Bankası'ndan 1 milyar dolarlık destek!

Dünya Bankası, Çad Gölü Havzası'ndaki güvenlik sorunundan etkilenenler için 1 milyar dolarlık destek paketini onayladığını duyurdu.

Babalar Günü hediyesi ne alınır? Babalar Günü ne zaman?

Haziran ayının gelmesiyle beraber Babalar Günü'nün ne zaman olduğu merak ediliyor. Ayrıca bu güne özel hediye almak isteyenler ise hediye seçeneklerini araştırıyor. Peki, Babalar Günü hediyesi ne alınır? İşte detaylar....

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

dünya rüzgar günü fotoğraf yarışması Haberi

dünya rüzgar günü fotoğraf yarışması


15.4.2014- Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği’nin (TÜREB),iki yıl önce 15 Haziran Dünya Rüzgar Gününde hayata geçirdiği "Türkiye'de Rüzgar" konulu fotoğraf yarışması için başvurular başladı. 


TÜREB’ten yapılan açıklamaya göre amatör veya profesyonel herkes yarışmaya ücretsiz olarak katılabiliyor. Siyah beyaz veya renkli olarak en çok dört fotoğraf ile başvuru yapılan yarışmadaki fotoğrafların Türkiye sınırları içinde çekilmiş olması gerekiyor. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunun TFSF 2014 / 20 Patronaj ile onayladığı yarışmanın amacı, Rüzgar enerjisine dikkat çekmek ve gelecekte temiz bir dünya için rüzgar enerjisinin gücünü kullanmanın önemini vurgulamak. 


Başvuruların 21 Mayıs 2014 tarihine kadar süreceği yarışmada, birinciye 2.000 TL, İkinciye 1.500 TL ve üçüncüye 1.000 TL olmak üzere ödül verilecek. 


Yarışmanın jürisinde fotoğraf konusunda başarılı değerli isimler yer alıyor. Sonuçlar 24 Mayıs 2014 tarihinde bildirilecek. 15...