22 / 07 / 2024

Dünyayı Misafir Ediyoruz

Dünyayı Misafir Ediyoruz

İletişim alanının mükemmellik standartlarını belirlemek amacıyla Amerika merkezli bağımsız MerComm kuruluşu tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenen ve 22'den fazla ülkeden 600'den fazla başvurunun yapıldığı Galaxy Ödülleri 2014 sahiplerini buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Ünlü Telekom devinden dünyayı şok eden hamle. 5 bin kişiyi işten çıkarıyor. Hepsi işsiz kalacak

Ünlü kablosuz iletişim operatörü T-Mobile dünyayı şok eden bir karara imza attı. Telekom devi, bünyesinde çalışan 5 bin kişiyi işten çıkarma kararı aldı.

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Evlerinizi İyileştirirken Dünyayı Koruyun: Ekolojik Dekorasyonun Önemi ve Yararları!

Evlerinizi çevre dostu bir şekilde dekore ederek, doğal kaynakları koruyun ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakın.

Gündeme bomba gibi düştü! İşte dünyayı bekleyen yeni küresel riskler!

Ekonomik krizler, salgın hastalıklar ve yanı başımızda devam Rusya-Ukrayna savaşı derken insanoğluna rahat yok gibi. 2023 yılında bütün dünya genelini etkileyecek yeni bir tehditten bahsediliyor. Uzmanlar şu sıralar yeni küresel riskleri tartışıyor.

Dünya şokta! Taliban kendi yerli ve milli süper lüks spor otomobilini üretti!

Afganistan’da yaşananlar bir kez daha dünyayı şok etti ancak bu kez savaş, şiddet ya da kadınlara eğitimin yasaklanmasıyla değil, Bundan yaklaşık 2 yıl önce Afganistan yönetimini ele geçiren Taliban, kendi yerli ve milli" otomobili Mada 9'u tanıttı. İşte o otomobil!..

Çalışma hayatında önemli değişim! Ofise dönüş hızlandı. Şimdi de Disney çalışanlarını ofise çağırdı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını çalışma yaşamında da önemli değişiklikleri beraberinde getirmişti. O değişikliklerin başında ise uzaktan çalışma geliyor. Salgının control altına alınması ve hayatın normalleşmesinin ardından çalışma yaşamı da eski normaline dönmeye başladı. Büyük ş

Dünyayı besliyor! Türkiye'de üretilmesi hedeflenen miktar dudak uçuklattı

Dünyayı besleyen bitkiler arasında yer alan soya fasulyesinin Samsun'da üretilmesi için hedeflenen miktar duyanlarda şaşkınlık yarattı.

Türkiye konut fiyat artışında dünyayı solladı! Konutta ortalama metrekare fiyatı 836 dolar oldu! 

Konut fiyatlarında dolar bazındaki yükseliş sürüyor. Merkez Bankası'nın 2022 Ağustos ayı Konut Fiyat Endeksi verilerine göre yıllık konut kredisi faizinin en düşük senelik yüzde 18,61 olduğu piyasada ortalama metrekare fiyatının 836 doları aştığı belirlendi. İşte ayrıntılar..

Kriz Kahini Roubini: Dünya bir bombanın üzerinde oturuyor

Nouriel Roubini'ye göre küresel Merkez Bankaları'nın faiz artırımı dünyayı çok daha kötü bir sürece sokacak. Bugün yaşananları 'başlangıç' olarak nitelendiren Roubini, dünyanan bir bombanın üzerinde oturduğunu söyledi.

Türkiye'deki gıda fiyat artışı dünyayı solladı! Gıda fiyatları yüzde 92 arttı! 

Dünyada 6 aydır gerileyen gıda fiyatları, Türkiye'de iki senedir yükselişte. Ülkelere fark atan gıda enflasyonunun artış eğiliminin yeni ekonomik modelle gerçekleşmesi de dikkatleri çekti. İşte gıda enflasyonu ile ilgili merak edilenler...

Türkiye konut fiyat artışında dünyayı solladı! İstanbul, İzmir, Ankara zirvede!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım, köşesinde Türkiye'deki konut fiyatlarını kaleme aldı. Yıldırım, Türkiye'nin konut fiyat artışında dünyayı solladığına dikkat çekti. İşte Yıldırım'ın o yazısı...

Dünyayı sarsan iPhone 14 TeknoSA’da! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Tüm dünyanın büyük bir merak ile beklediği iPhone 14 serisi ülkemizde satışa sunuldu. Peki ülkemizde iPhone 14 fiyatları ne kadar? İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dünyayı Misafir Ediyoruz Haberi

Dünyayı Misafir Ediyoruz
'Dünyayı Misafir Ediyoruz' temasıyla hazırlanan Akfen CYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, aralarında ABD, Kanada, Cek Cumhuriyeti, İngiltere, İtalya ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu Galaxy Ödülleri, 2014'de Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde Altın Ödül'e layık görüldü. 
İletişim alanının mükemmellik standartlarını belirlemek amacıyla düzenlenen ve bu alanda dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak gösterilen Galaxy Ödülleri 2014, reklam, broşür, tasarım, pazarlama kampanyaları, yeni ürün tanıtımları, promosyon, özel etkinlikler ve web siteleri gibi 10 ana kategoriden...