28 / 04 / 2024

Düşler Vadisi projesinin değeri

Düşler Vadisi projesinin değeri

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin mevcut durum değeri KDV dahil 839 milyon 242 bin 80 TL, Emlak Konut GYO payına düşen mevcut durum değeri 576 milyon 259 bin 920 TL, projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri ise 3 milyar 788 milyon 404 bin 75 TL olarak açıklandı. 

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Riva Düşler Vadisi'nin değeri şimdiden 18 milyar lirayı geçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Riva Düşler Vadisi projesinin yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Projenin bedeli şimdiden 18  milyar lirayı geçti. İşte ayrıntılar...

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Sayıştay, İZBETON raporunda 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz devredildiğini açıkladı!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beton ve Asfalt Enerji Üretim ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Tic. ve San. A.Ş.’ye dair (İZBETON) raporunu yayımladı. Raporda, 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz şekilde protokolle devredildiği belirtildi. İşte detaylar...

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Altında sert düşüşler bekliyorum diyen İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''altında yeni düşüşler bekliyorum'' diyerek yeni trendi açıkladı. Görmeyen, duymayan kalmasın!

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Düşler Vadisi projesinin değeri Haberi

Düşler Vadisi projesinin değeri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Düşler Vadisi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul ili Beykoz ilçesinde 3201 ve 3202 parsellerde yer alan Düşler Vadisi projesinin değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin mevcut durum değeri KDV dahil 839 milyon 242 bin 80 TL, Emlak Konut GYO payına düşen mevcut durum değeri 576 milyon 259 bin 920 TL, projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri ise 3 milyar 788 milyon 404 bin 75 TL olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul Beykoz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili Düşler Vadisi projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için