26 / 05 / 2024

düşük kamu borç stoku berat albayrak

düşük kamu borç stoku berat albayrak

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Ekonomimizin güçlü sacayaklarından biri olan düşük kamu borç stoku oranı, pandemi sürecinde elimizi güçlendiren ve bize hareket alanı sağlayan farklılıklarımızın başında geliyor." ifadesini kullandı.

Kredi notu düşük olanlara müjdeli haber: Kredi sicil affı mı geliyor?

Kredi kartı borçları nedeniyle icralık olanların sayısı her geçen gün artarken, kredi notu düşük olanlara müjdeli haber geldi. Gündeme alınan kredi sicil affıyla, kredi notu düşük olan vatandaşlara yeniden kredi kullanma yolu açılacak.

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’li emeklilere son dakika müjdesi! En düşük emekli maaşı 10 bin TL olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın enflasyon tahminini yüzde 68.01 olarak güncellemesiyle beraber milyonlarca emekli, memur, asgari ücretli, kamu işçisinin Ocak 2024’te alacağı zamlı maaş, aylık hesabı da değişti. Bu kapsamda,  en düşük emekli aylığının 10 bin lirayı geçmesi bekleniyor.

Milyonlara düşük faizli kredi müjdesi! Ayda 2 bin 973 TL taksitle kredi fırsatı başladı!

Memur ve kamu çalışanlarına özel Halkbank’tan düşük faizli kredi fırsatı başladı. 50 bin TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50 bin 001 TL - 100 bin TL arası azami vade 24 ay, 100 bin 001 TL üzeri tutarlar için azami vade bir yıl vade seçenekleri ile sunulan kredinin ayrıntıları peş peşe belli oldu.

En düşük memur maaşı için flaş 45 bin TL açıklaması

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkan Mehmet Bozgeyik, en düşük memur maaşı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

En düşük memur maaşı 32 bin TL mi olacak? Memurlar hemen bu açıklamaya bakın!

Temmuz ayında memur maaşlarına yapılacak zam oranı dört gözle bekleniyor. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, en düşük memur maaşı için 32 bin lirayı işaret etti. İşte ayrıntılar... 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Haziran-Ağustos dönemi için 215 milyar liralık iç borçlanma stratejisini açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Haziran-Ağustos dönemi iç borçlanma stratejisini açıkladı. Bakanlık, bu dönemde 311,2 milyar TL'lik iç borç servisine karşılık, 215 milyar TL'lik iç borçlanma gerçekleştirecek.

Büro Memur-Sen'den zam için Temmuz beklenmesin çağrısı: En düşük memur maaşı, işçi maaşının yarısı kadar! 

Memurlar zam çağrılarını yineleyerek, en düşük memur maaşının, kamu işçilerinin maaşının yarısı kadar olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

En düşük kamu işçisi maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

700 binden fazla işçiyi ilgilendiren kamu toplu iş sözleşme protokolü resmen yayımlandı ve beklenen detaylar belli oldu. Peki en düşük kamu işçisi maaşı kaç lira olacak? 

Çiftçiye ekonomik destek! Düşük faizli kredi borçları erteleniyor! O kişiler faydalanacak!

Depremlerden etkilenen çiftçilerin Ziraat Bankasına olan düşük faizli kredi borçları bir sene ertelenecek. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Memur ve memur emeklilerine müjde! Emekli Ocak zammı netleşiyor... En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL olacak? 

Ağustos enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ücret hesaplamaları güncellendi. Ocak ayında SSK, Bağ-kur, memur ve kamu çalışanlarının maaşlarına zam yapılacak. Emekli Ocak zammı netleşiyor... En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL olacak? İşte ayrıntılar...

0.99-0.89 düşük faizli konut kredi başvuruları ne zaman başlıyor? İşte özel ve kamu bankası güncel konut kredi oranları

Milyonlarca vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası ilk defa ev sahibi olacaklara 0.99 ve 0.89 faiz oranlarından konut kredisi verileceği haberiyle mutlu olmuştu. Peki Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

düşük kamu borç stoku berat albayrak Haberi

düşük kamu borç stoku berat albayrak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının tüm dünyada ekonomileri olumsuz etkilediğini bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; uluslararası kurumların, pandemi süreciyle ülkelerin kamu borç stokunun milli gelire oranlarının 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en yüksek seviyelerine çıkacağını tahmin ettiğini belirten Albayrak, şunları kaydetti:

"Ekonomimizin güçlü sacayaklarından biri olan düşük kamu borç stoku oranı, pandemi sürecinde elimizi güçlendiren ve bize hareket alanı sağlayan farklılıklarımızın başında geliyor. Kazanımlarımızı koruyarak bu süreçten güçlenerek çıkacağımızdan kimsenin şüphesi...