04 / 05 / 2024

düzce ilk 5 yıldızlı otel

düzce ilk 5 yıldızlı otel

Düzce'nin ilk beş yıldızlı oteli Sky Tower Hotel, hizmete girdi. Karadeniz turizmini hareketlendirecek Sky Tower Hotel, 72 milyon dolarlık yatırımla açıldı...

Dolar milyarderleri listesinde sürpriz: İstanbul, Avrupa'da ilk 5'te!

Çin merkezli ekonomi platformu Hurun Report'un merakla beklenen 'Küresel Zenginler Listesi' verileri açıklandı. Söz konusu verilere göre dünyada en çok dolar milyarderi New York ve Londra'da yaşıyor. Türkiye ise bu sene ilk defa dünyada 26, Avrupa'da ise ilk 5'e girdi.

Düzce, deprem sigortasında ilk sırada! 82 bin konutun 75 bini sigortalı!

Son 25 yılda 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, 82 bin konutun 75 bin 130'u Zorunlu Deprem Sigortası ile güvence altına alındı.

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Makine ihracatı 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttı!

MAİB, makine ihracatının 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttığını paylaştı. MAİB tarafından paylaşılan makine imalat sanayi konsolide verilerine göre, 2023 yılı ocak-mayıs döneminde Türkiye’nin serbest bölgeler dâhil toplam makine ihracatı yüzde 11,7 oranında artarak 11,7 milyar dolar oldu.

Dış ticaret açığı 5 ayda 56 milyar doları aştı!

Ticaret Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre, Mayıs ayında dış ticaret açığı 12,7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yılın ilk 5 ayında ise dış ticaret açığı 56,1 milyar dolara yükseldi.

Düzce 5.9'luk deprem testini geçti! Kentsel dönüşüm hayat kurtardı!

Düzce, 23 sene sonra yeniden çok büyük bir depremle sarsıldı. Fakat bu defa korkulan olmadı. 1999'daki deprem sonrasında kentte alınan önlemler ve yapı stokunun yenilenmesi can kayıplarının da önüne geçmiş oldu.

Düzce 5.9 şiddetinde sallandı, uzman isimler peş peşe açıkladı! Büyük İstanbul depremi...

Bu sabaha karşı saat 04:08'de yaşanan Düzce'deki depremin ardından, beklenen büyük İstanbul depremini tetiklenip tetiklenmeyeceği merak konusu oldu. Peki Düzce'de yaşanan deprem büyük İstanbul depremini tetikler mi? İşte uzman isimlerin o açıklamaları...

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Düzce'deki depremin, 1999 depremlerinin etkisini gösterdiği raporlandı!

17 Kasım 2021 tarihinde Düzce'de yaşanan 5 büyüklüğündeki depreme ilişkin hazırlanan raporda dikkat çekici detaylar yer aldı. İşte o detaylar...

düzce ilk 5 yıldızlı otel Haberi

düzce ilk 5 yıldızlı otel

Karadeniz Bölgesi'nin en kapsamlı ve en büyük tesisi Sky Tower Hotel hizmete girdi. Akçakoca'da 72 milyon dolarlık yatırımla açılan Sky Tower Hotel, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük yatırımı özelliğini taşıyor. Bölgedeki turizmin gelişmesi için şimdiden çekim merkezi haline gelen otel, Türkiye'nin en kapsamlı SPA tesisiyle iyi yaşam turizminde önemli bir oyuncu adayı. Otel, 600'er kişilik iki kongre salonu ve bin 100 kişilik konferans salonuyla kongre turizminde de öne çıkıyor.


Sky Tower Hotel açılalı henüz 4 ay olmasına rağmen 20 bin turisti ağırladı. Şubat sonuna kadar yüzde 100 doluluğa ulaşan otel, bölgedeki turizmi de hareketlendirdi. Sky Tower Hotel, 200'ün üzerinde kişiye de istihdam sağlayarak bölge ekonomisi için katma değer oluşturdu. Yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistleri de ağırlamaya hazırlanan Sky Tower Hotel,...