05 / 05 / 2024

Düzce katlı otopark

Düzce katlı otopark

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş kente yeni kazandırılacak katlı otopark için yeni teknoloji sistemleri için incelemelerde bulundu.

Düzce'ye modern katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi tarafından otopark ihtiyacının giderilmesi için ‘robot’ sistem adı da verilen otomatik katlı otopark yapılması gündeme geldi. Bunun için mali ve teknik fizibilite çalışmalarına başlandı.

Düzce'de yatay kentleşme modeliyle yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi!

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremle sarsılan Düzce'de yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi...

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Düzce Merkez'de 16.6 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsası!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Sancaklar Mahallesi, 131 ada 2 parselde yer alan 5 katlı bina ve arsasını 16 milyon 630 bin TL'ye satıyor...

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Düzce Konuralp'teki yüksek katlı projelerin durdurulması isteniyor!

Düzce Konuralp'te kat imar izninin zemin+4 kat olmasına ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Bölge sakinleri tarafından inşaatı devam eden yüksek katlı projelerin durdurulması istendi.

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın son kat tabliyesi dökülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'deki 7 katlı otoparkı tamamlıyor.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın bodrum kat betonları döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze çarşıda 7 katlı otopark hayata geçirdiği için çalışmalara başladı. 1’inci ve 2’nci bodrum katlarının betonlarını döken belediye ekipleri, 3’üncü bodrum katının beton atma işine başladı. 

Tekirdağ katlı otopark projesinin inşaatı tam gaz!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen katlı otopark ve meydan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Alaybey Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alaybey’de inşaatı tamamlanan 7 katlı otoparkı inceledi. 635 kapasiteli otopark, çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine açılacak.  

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık!

Toplam 300 daireden meydana gelen Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Düzce katlı otopark Haberi

Düzce katlı otopark


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Valiliği yanındaki arsada yapılması planlanan katlı otopark için incelemelerde bulundu. Yalova’da bazı yetkililerle bir araya gelen Başkan Keleş yeni yapılacak katlı otopark projesinin son teknoloji sistemleri ile donatılması için bilgiler aldı. Yetkililerin sunumunu inceleyen Başkan Mehmet Keleş, Düzce’de büyük bir ihtiyaç olan araç parkı için yapılan çalışmalara dikkat çekerek “katlı otopark sistemi hem araçların düzenli ve güvenli bir şekilde tasnif edilmesi hem de şehir içi düzen için büyük önem taşıyor. Bu anlamda biz de son teknoloji park sistemleri konusunda çeşitli görüşmeler yapmaya devam ediyoruz. Şehir merkezinde büyük bir ihtiyaç olan, kaldırımlara araç park edilmesinin de önüne geçmek amacıyla yapmak istediğimiz otopark konusunda çalışmalarımızı hızla devam edecek. En kısa sürede park alanı için ön...