30 / 04 / 2024

düzcede fabrika

düzcede fabrika

Düzce Uzun Mustafa Mahallesi'nde bulunan fabrika 2 milyon 6 bin 742 TL'ye icradan satılıyor...

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!

Otomobil devi Tesla, Meksika fabrikası için Meksika'nın federal çevre bakanlığından gerekli arazi kullanım izinlerini aldı. Söz konusu fabrika 645 dönümlük arazide yükselecek.

TÜRKŞEKER'den kiralık iş yeri!

Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü, fabrika binası içerisinde yer alan çay ocağını kiraya verecek. İşte detaylar...

Sanayiciler TOKİ'den fabrika istiyor!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sanayiciye uygun arsa temini dışında fabrika yapım desteği de vermesi gerektiğini dile getirdi.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Düzce'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Düzce Beyköy Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsasının icradan satışa çıkardı.

Düzce'de 15 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce ili, Merkez ilçesi, Beyköy Mahallesi, 250 ada 6 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 15 milyon TL'ye icradan satıyor...

 WABCO Sakarya Fren ve Kompresör Fabrikası temeli atıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya'da düzenlenen fabrika temel atma törenine katıldı. Bakan Varank; "Bu seneki seferi, yeni kurduğumuz TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü koordinasyonunda yapacağız." dedi...

Tire OSB'de 7 milyon TL'ye İflas Müdürlüğünden satılık fabrika binaları!

İzmir İflas Müdürlüğü, Tire Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 1286 ada, 10, 11 ve 12 parsellerde yer alan fabrika binalarını 7 milyon 84 bin 865 TL'ye satıyor...

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Basın Ekspres Yolu, gayrimenkul yatırımcısına kazandırıyor!

Bir dönem fabrika ve atölyelere ev sahipliği yapan Basın Ekspres Yolu, artık İstanbul’daki en önemli yatırım alanlarından bir tanesi. 8 kilometrelik güzergahta 40’ın üzerinde inşaat firmasının 50’ye yakın dev projesi bulunuyor.

Parex yurt dışında fabrika yatırımlarıyla büyüyor!

Cezayir, Ürdün, Mısır, Tunus ve Fas’ta ya lider ya ilk 3’te olan Parex, Cezayir’de üretime başlıyor. Marka, 2017’nin ikinci yarısında devreye girecek 32 milyon $’lık fabrika ile Batı Afrika’ya açılacak.

Bereket Döner Suudi Arabistan'da fabrika kuruyor!

Bereket Döner, yüzünü yurtdışına çevirdi. Şirket En fazla franchising talebi aldığı ülkelerden Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da fabrika kuruyor. Alınan bilgilere göre fabrikanın inşaatı bitmek üzere.

Ankara Halk Ekmek fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor!

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş Genel Müdürlüğü yeni açılacak olan fabrika satış mağazası için fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor. Hazırlanan projeler en geç 10.02.2016 Çarşamba günü teslim edilecek.

düzcede fabrika Haberi

düzcede fabrika

Düzce Uzun Mustafa Mallesi'nde 3 bin 78 metrekare alana sahip olan arsa ve üzerindeki Abant Kereste Fabrikası'na ait 3 adet faaliyet binası ile bir adet yanları açık üzeri kapalı depo olarak kullanılmakta olan bina bulunan gayrimenkul Düzce 4. İcra Müdürlüğü tarafından açık arttırma suretiyle satılacak.



E 5 karayolu üzerinde olan fabrika faal durumdadır. 


Toplam değeri 2 milyon 6 bin 742 TL olan gayrimenkulun satışı 26 Kasım 2012 günü saat 10:00'da Düzce Adliyesi Mezat Salonunda gerçekleştirilecek.



Detaylı bilgi için