07 / 05 / 2024

Düzcede kereste fabrikası

Düzcede kereste fabrikası

Düzce Merkez ilçesinde bulunan 41.000 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika, Düzce 3. İcra Dairesi tarafından 22 Mayıs 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Dünyanın en büyük çip fabrikası geliyor! 473 milyar dolarlık dev yatırım için ilk adım atıldı!

Güney Kore, dünyanın en büyük çip fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Toplam 473 milyar dolar değerindeki çip fabrikası merkezi  21 milyon metrekarelik bir alanda inşa edilecek. 

Kars Şeker Fabrikası'ndan Iğdır'da kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Iğdır'da yer alan 2 adet gayrimenkulü kiraya verecek.

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

DÇT Demir Çelik Fabrikası yok olmanın eşiğinde!

İki kardeş arasındaki kavga, İstanbul Arnavutköy’deki 200 milyon lira cirolu DÇT Demir Çelik Fabrikası’nı yok olmanın eşiğine getirdi.

İzmir'de kereste fabrikası için arazi tahsisi iptal edildi!

İzmir’de yaşayan Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikası için İTOB yöneticileri arsa tahsisinin iptal edilmesi kararını verdi. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu; “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır.”açıklamasında bulundu.

 İTOB yöneticileri:  Arsaya el koymadık yönetmeliği uyguladık!

İzmirli Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikasının arsa tahsisinin iptaliyle çıkan tartışma büyüdü. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu, “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır” dedi...

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Mimar Ricardo Bofill çimento fabrikasını eve dönüştürdü!

Mimar Ricardo Bofill, çimento fabrikasından dünyada eşi benzeri olmayan bir ev yarattı.

Düzce Yığılca'daki çimento fabrikası inşaatına ilişkin 7 sorun mecliste!

Düzce Yığılca'da inşaatı süren çimento fabrikasının çevreye ve üreticilere etkileri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Türk Ytong, dünyanın en büyük fabrikasını Gebze'de kuracak!

TOKİ, Türk Ytong’un Pendik’te bulunan 53 yıllık fabrikasını kamulaştırdı. Dev arazi yeşil alan olacak. Türk Ytong da Gebze’ye dünyadaki en büyük Ytong fabrikasını kuracak.

Türkiye'nin en büyük dövme fabrikası Sivas'ta kurulacak!

İş adamı Bilgehan Öztüre, Başlatılan istihdam seferberliğininin ardından Sivas´a yeni bir fabrika kazandıracaklarını söyledi. Bu fabrikanın Türkiye´nin en büyük dövme fabrikası olacağını belirtti.

Ordu Ulubey K Tipi Cezaevi silah fabrikasına dönüştürüldü!

Ordu'da, Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K Tipi Cezaevi, 10 milyon lira harcanarak silah fabrikasına dönüştürüldü.

Düzcede kereste fabrikası Haberi

Düzcede kereste fabrikası

Düzce Merkez ilçesinde bulunan 41.000 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika, Düzce 3. İcra Dairesi tarafından 11 milyon 819 bin 391 TL'ye satışa çıkarılıyor.



Taşınmaz, Merkez ilçesi Şaziye Köyü, Düzce İstanbul yolu üzerinde olup, Çilimli ilçesine giden yolun E-5 bağlantısı mevcut olup, batı tarafında TEM otoyolu bağlantı köprüsü ve Gölyaka ilçesine giden yol bağlantısı olarak sanayi alanı lejantında kalmaktadır.


Kereste fabrikası olarak kullanılan taşınmaz içerisinde; betonarme idare binası, ürün tanıtım deposu, fabrika ve entegre binası, su deposu, yemekhane ve mutfak olarak kullanılan yapı, imalathane, 1 buharlama ve olarak kullanılan entegre tesis binası yer alıyor. Bahse konu taşınmazın ihalesi açık artırma usulüyle Düzce Belediyesi Mezat Salonu'da yapılacaktır.



Kıymeti: 11.819.391,20 TL


1. Satış Günü: 22/05/2015 günü 14:00 ile 14:10 arası

2. Satış Günü: 22/06/2015 günü 14:00 ile 14:10...