01 / 05 / 2024

düzcede ruhsatlı kaç bina var

düzcede ruhsatlı kaç bina var

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Düzce’de 2015 yılının ilk altı ayında 3 bin 268 daireye yapı ruhsatı verildi.

Konut fiyatları düşecek mi?

Konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği de pek çok kişi tarafından merak ediliyor Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatları ile ilgili bir paylaşım yaparak, fiyatların dolar bazında sert düşüşünün kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Dolar ve euro bugün ne kadar oldu? Döviz kurları bugün güne nasıl başladı? 20 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Peki dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 20 Kasım 2023 döviz kurları kaç TL?

Şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti var mı? Bakan Koca tek tek açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti olup olmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Tarım Kredi'de gübre indirimi başladı! Çiftçilere müjde: Fiyatlar 400 TL düştü, aman kaçırmayın! 

Tarım Kredi'deki gübre çeşitlerinde indirim başladı. Peki hangi gübrelerde indirim var? İşte ayrıntılar....

MHR GYO, borsada bir ilk olacak: MHR GYO halka arzı ne zaman? 

MHR GYO halka arzı merak ediliyor. MHR GYO Genel Müdürü Nurkan Kaçmaz, konuya ilişkin konuştu. İşte ayrıntılar...

Dönüm nedir? Dönüm nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul yatırımı olanlar tarafından 'dönüm' kavramı sıklıkla duyulur. Bu kavram günümüzde emlak sitelerinde de taşınmaz ürün özelliklerinde kullanılıyor. Arazi alanlarının büyüklüğünü ifade eden dönüm kaç metrekaredir ve nasıl hesaplanır? İşte dönüm kavramı ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Euro bugün ne kadar? 31 Temmuz Euro/TL kuru alış-satış fiyatları ne kadar, bugün döviz kuru kaç TL?

Euro/TL kuru alış-satış fiyatları 31 Temmuz 2023 Pazartesi günü döviz bürolarına giderek euro alım ve satımı yapmak isteyenler tarafından takip ediliyor. Peki Euro ne kadar? 31 Temmuz Euro/TL kuru alış-satış fiyatları ne kadar, bugün döviz kuru kaç TL?

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Migros'ta yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! Domestos çamaşır suyu 43, 1 litre süt 17 TL'ye düştü! Aman kaçırmayın! 

Migros Market, bugün başlayan "Cumadan Cumaya İndirimleri"ni duyurdu. Domestos çamaşır suyu 43, 1 litre süt 17 TL'ye düştü. Peki Migros'ta hangi ürünlerde indirim var, fiyatlar kaç TL? İşte 21 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Evleneceklere enflasyon ve kur şoku! Düğün maliyetleri iki katına çıktı! Ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Düğün yapacak çiftler, yüksek enflasyon ve kur yükselişi sebebiyle bütçelerini zorluyor. Düğün maliyetleri iki katına çıktı. Peki ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Egemen Döven kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Kaç yaşında? Egemen Döven daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Egemen Döven'in eğitim hayatı nasıldı?

Durmuş Döven​ kimdir? Kaç yaşında?

Reysaş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

düzcede ruhsatlı kaç bina var Haberi

düzcede ruhsatlı kaç bina var

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Düzce’de 2015 yılının ilk altı ayında 3 bin 268 daireye yapı ruhsatı verildi.


TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre Ülkemizde yapı ruhsatı verilen yapıların yüz ölçümü yüzde 28,4 azaldı, yapı kullanma izin belgesi verilen yapıların yüzölçümü yüzde 19,4 azaldı.


Doğu Marmara Bölgesinde 2015 yılı ilk altı aylık dönemde Kocaeli’de 10 bin 944 daireye, Sakarya’da 9 bin 615 daireye, Düzce’de 3 bin 268 daireye, Bolu’da bin 863 daireye ve Yalova’da 2 bin 518 daireye yapı ruhsatı...