26 / 07 / 2024

düzcenin boludaki arsaları verilecekmi

düzcenin boludaki arsaları verilecekmi

Düzce’nin il statüsüne geçişi sırasında dikkatten kaçarak Bolu’dan devri yapılmayan Şıralık ve Azmimilli Mahallelerindeki 7 bin 800 metrekarelik 2 arazi, üzerlerindeki taşınmazlarla birlikte Düzce İl Özel İdaresine devredilecek.

İki şehirde satılık imarlı arsalar! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Kocaeli ve Muş'ta yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 1 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan hem Antalya hem de Balıkesir'de KDV'den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsaların satış ihaleleri 30 Temmuz ve 22 Ağustos'ta yapılacak. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 210 arsayı yüzde 20 indirimle satışa çıkardı! 24 ay vadeyle arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından Van'da yer alan 210 adet arsa satışa çıkarıldı. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanan arsalar için ayrıca yüzde 25 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı da sunuluyor.

Milli Emlak'tan iki şehirde 22 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsalar! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yozgat ve Niğde'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 25 Temmuz ve 29 Temmuz'da yapılacak. 

İzmir Çeşme ve Trabzon Ortahisar'da satılık arsalar!

İzmir ve Trabzon'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak.

İki şehirde satılık arsa ve dükkanlar! Bu tarihlere dikkat!

Trabzon ve Konya'da yer alan arsalar ile dükkanlar satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 17 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyelerden Temmuz 2024 müjdesi! İki şehirdeki arsalar peş peşe satışa çıktı! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayı

Aydın ve Kayseri’de yer alan arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 19 Temmuz ve 23 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

1952'de belediye arsaları hakkında karar! Bir kısmına inşaat yapılacak kalanı uygun fiyattan halka satılacak!

1952 yılında İmar Müdürlüğü şehrin çeşitli yerlerindeki belediye arsalarını belirlemeye başlamış. Bu arsaların bir kısmına inşaat yapılmasına kalanın ise uygun fiyattan vatandaşlara satılmasına karar verilmiş. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 51 ildeki 865 arsayı satıyor! Peşine yüzde 20 indirim ya da 24 ay vade seçeneğiyle!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından, 51 ildeki 865 arsa peşine yüzde 20 indirim ya da 24 ay vade seçeneğiyle satılıyor. Peki hangi illerdeki arsalar satışta? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da KDV'den muaf arsalar! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Çatalca ve Fatih'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde satılık arsalar! Konut imarlı arsa arayanlar bu tarihlere dikkat!

Gaziantep ve Düzce'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri bu ay içerisinde gerçekleştirilecek.

İki ilde satılık ve kiralık arsalar!

Kastamonu ve Nevşehir'de yer alan arsalar için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 31 bin ve 35 bin TL'ye satılık iki arsa! KDV'den muaf arsalar için bu tarihlere dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gümüşhane ve Amasya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların fiyatları 31 bin TL ve 35 bin TL olarak açıklandı.

düzcenin boludaki arsaları verilecekmi Haberi

düzcenin boludaki arsaları verilecekmi


Düzce’nin il statüsüne geçişi sırasında dikkatten kaçarak Bolu’dan devri yapılmayan Şıralık ve Azmimilli Mahallelerindeki 7 bin 800 metrekarelik 2 arazi, üzerlerindeki taşınmazlarla birlikte Düzce İl Özel İdaresine devredilecek.


Bolu İl Özel İdaresi arazi ve taşınmazların devri için Düzce İl Özel İdaresine bir teklif yazısı gönderdi. Resmi yazı İl Genel Meclisinin Şubat ayı toplantıları son birleşiminde gündeme alındı. Katip Üye Muherrem Şen tarafından meclise okunan teklif yazısında şu ifadeler yer aldı: “Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Şıralık mahallesi 7 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz niteliği tarla olan üzerinde kredili yurtlar kurumunca kullanılan yurt bulunan ve Azmimilli Mahallesinde bulunan 835 metrekare yüzölçümlü Azmimilli İlkokulunca depo olarak kullanılan taşınmazların idaremiz adına devrinin gerçekleşmesi istenmektedir.”


Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker arazilerin Bolu İl Özel İdaresin mülkiyetinde kaldığının...