19 / 05 / 2024

dyo Yarınlar İçin Değer

dyo Yarınlar İçin Değer

DYO’nun geçen yıl başlattığı ‘Yarınlar İçin Değer’ projesi altındaki ‘Ustalığa Değer’ bu sefer Isparta’da yapılıyor. DYO güllerin ve göllerin şehri Isparta’daki ustalara eğitim verdi.

İnşaat sektöründe yeni dönem! Kadınlar inşaat ustası oluyor!

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor. Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) tarafından hazırlanan "Kadın İnşa Ederse" projesi ile 18-45 yaş arasında kadınlara ustalık sertifikası verilecek.

Yarım inşaatlara OVP'den sigorta formülü: Riskli projelere sigorta yapılmayacak, ek teminat alınacak! 

Son zamanlarda inşaatların tamamlanamama sorunları büyümeye başladı. Vatandaşların mağdur olmaması adına bina tamamlama sigortalarının yaygınlaştırılması hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Hepsiburada'dan rekor sürdürebilirlik! İşte o açıklama!

Hepsiburada, son yayımladığı sürdürebilirlik raporunda e-ticaret sektöründe yenilikçi ve üretken prensipli yönetişim çalışmalarını ortaya koydu.  Hesap verilebilirlik prensiplerine de odaklanan çalışmaları içeren bu rapor, "Sürdürülebilir Yarınlar Burada Başlar" sloganıyla paylaşıldı.

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Taşğın tarafından kuruldu.

Altın artık güvenli liman değil mi? İslam Memiş hiç bu kadar ciddi olmamıştı! Bankada altınınız varsa hemen çekin!

Herkes kendi gücü nispetinde yatırım amaçlı yarınları düşünerek altın yatırımı yapar. Altın güvenliman olma halini her dönem korur. Ama Yatırım uzmanı İslam Memiş öyle bir yorum yaptı ki ezberleri bozdu. İşte detaylar...

Bankalar yeni yarış için kolları sıvadı! EYT'li zil takıp oynayacak! 25 bin lira maaş promosyonu geliyor...

Milyonlarca EYT'linin yüzü gülecek. Bankalar yeni yarış için kolları sıvadı! EYT'li zil takıp oynayacak! 25 bin lira maaş promosyonu geliyor...

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Yar Elektrik İnşaat Ambalaj Medikal Tekstil Temizlik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Yar Elektrik İnşaat Ambalaj Medikal Tekstil Temizlik Kimya Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Yar tarafından kuruldu.

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Metin Salkımçiçek tarafından kuruldu!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Dünya Kadınlar Günü için Karaca’dan muhteşem kampanya! Son gün 8 Mart 2022…

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pek çok marka birbirinin önüne geçen kampanyalarla yarışmaya devam ediyor. Elektrikli süpürge ihtiyacı olanlar, Karaca kampanyasını değerlendirmek için 8 Mart son gün…

Mayra Yapı'nın konkordato duruşması 4 Mart'ta!

'Yarını inşa eder' sloganı ile inşaat sektöründe adından sıkça söz ettiren Mayra İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

dyo Yarınlar İçin Değer Haberi

dyo Yarınlar İçin Değer



Boya sektörünün lider markası DYO, geçen yıl başlattığı kurumsal sosyal sorumluluk projesi ‘Yarınlar İçin Değer’ çatısı altındaki ‘Ustalığa Değer’ hız kesmeden devam ediyor. Sürdürülebilirlik ilkeleri gözetilerek tasarlanan ve üç gruba ayrılan projenin ustaların eğitimine odaklanan ‘Ustalığa Değer’ eğitimlerinin Balıkesir ve Denizli’den sonraki durağı, 26 Mart Pazar günü Isparta’ydı. Mesleki yeterlilik belgesi sahibi boya ustalarının katıldığı eğitimde ustalar adeta bir iç mimar gözüyle renk ve kompozisyon yapabilmenin, müşteriyle doğru iletişim kurmanın inceliklerini öğrendi.




DYO’nun insana ve yaşam alanlarına kattığı değeri bilimsel bir boyuta taşıdığı kurumsal sosyal sorumluluk projesi ‘Ustalığa Değer’ bu yıl da devam ediyor. Projenin “Ustalara Değer” ayağındaki üçüncü eğitimi Isparta ilinde gerçekleştirildi. Türkiye’nin elma ve meyve bahçesi olarak da tanınan Batı Akdeniz Bölgesi’ndeki Isparta ilindeki ustalar, DYO’nun geçen yıl...