22 / 05 / 2024

E-rezervasyon

E-rezervasyon

Kültür ve Turizm Bakanlığı E-rezervasyona standart getiriyor. Mevzuat değişikliğiyle bakanlık ve TÜRSAB, tespit ettiği kaçak satışları Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na bildirecek. Sitelerin bu yolla kapanması sağlanacak...

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Wome Deluxe yüzde 30 erken rezervasyon imkanı açıldı!

Türkiye’nin en yeni ve en lüks aile oteli Wome Deluxe, 31 Ocak 2016’ya kadar rezervasyon yaptıranlara %30 indirim ve kredi kartı ile ödemede peşin fiyatına 6 taksit imkânı ile yaz sezonunda eşsiz bir tatil sunuyor.

Obama için Belekte'ki oteller Kasım'da rezervasyon almıyor!

Obama’dan Merkel’e liderleri bir araya getirecek G-20 Zirvesi’nin düzenleneceği Belek’te çalışmalar sürüyor. Antalya Valisi, zirve için otellerin Kasım’da rezervasyon almayacağını söyledi.

Kıbrıs'ta yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları!

Yılbaşı tatili için alternatif arayanlardansanız Kıbrıs'ı listenize mutlaka ekleyin. Zira eğlencesi bol olan bu Yavruvatan' da yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları sizleri bekliyor..

Erciyes için ilk rezervasyon Avrupalı tur operatörlerinden geldi!

Dağdaki kayak pistleri ile sportif tesisleri yerinde gören Avrupa'nın önde gelen 5 turizm acentası, gelecek sezon için Erciyes'e düzenleyecekleri turlara şimdiden rezervasyon siparişi almaya başladı...

Kaçak tatil satana ağır cezalar geliyor!

TÜRSAB ile bakanlığın yaptığı ön çalışmada, "e-rezervasyon" sisteminin TÜRSAB üzerinden tek elden yürütülmesi planlanıyor. TÜRSAB ayrıca Kültür Bakanlığı ile birlikte tatil sitelerinin denetim faaliyetlerini de yürütecek

Dolmabahçe'yi gezmek için rezervasyon şart!

Dolmabahçe'nin korunması için ziyaretçi sayısı günlük 3 binle sınırlandırıldı. Sayının aşılmaması için tamamen rezervasyon sistemine geçildi.Bu karar doğrultusunda; rezervasyon yaptırmayan hiçbir ziyaretçi Dolmabahçe'yi gezemeyecek...

Gaziantep'e kültür merkezi kuruluyor!

Gaziantep'in şžehitkamil Belediyesi tarafmdan yaptırılan Kültür Merkezi'ne 2012'de gerçekleştirilecek bir tıp kongresi için rezervasyon yapıldı. şžehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu: Bu kültür merkezi Gaziantep'e çok yakışacak, dedi.  

Ovalbahçe'de 6 bin 700 YTL peşinatla! Kura yok!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin YTL'den başlıyor.

Erikçe Kent Ormanı hayata geçiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü Erikçe Kent Ormanı Projesi kapsamında 214 hektar alanda seyir terasları, yapay gölet ve yürüyüş yolları yapılacak.

Elektriğe konutta zam geliyor...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 1 Ocak'tan itibaren konutlardaki elektriğe zam yapma ve sanayi kuruluşlarının aldığı elektrik fiyatını indirme kararı aldı.

İlk Türk Kadın Mühendisin fotoğrafı Anıtkabir'e asılsın

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden emekli öğretim elemanı Günseli Naymansoy, ilk Türk kadın inşaat mühendisi Sabiha Gürayman'ın bir fotoğrafının Anıtkabir'e konulması talebinde bulundu

E-rezervasyon Haberi

E-rezervasyon

Kültür ve Turizm Bakanlığı, internetten tatil satan, otel rezervasyonu yapan sitelere yönelik "e-rezervasyon" takipini içeren sıkı bir tedbiri gündemine aldı. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ile "e-rezervasyon" sistemine tek tip standart getirecek olan bakanlık, tatil sitelerinde kaçak tur ve oda satarak, sahte rezervasyon yapan internet sitelerinin kapatılmasını sağlayacak. Mevzuat değişikliğiyle bakanlık ve TÜRSAB, tespit ettiği kaçak satışları Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na bildirecek. Sitelerin bu yolla kapanması sağlanacak. 


ŞİKÂYET YAĞIYOR 

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile geçtiğimiz hafta bir araya gelen TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, e-rezervasyonda yaşanan mağduriyetlere dikkat çekti. Bu konuda çok fazla şikâyet aldıklarını ifade eden Ulusoy, Bakan Çelik'e yeni bir düzenleme yapılması talebinde bulundu. 


ÇALIŞMA TÜRSAB ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLECEK

TÜRSAB ile bakanlığın yaptığı ön çalışmada, "e-rezervasyon" sisteminin birlik üzerinden tek elden yürütülmesi...