12 / 05 / 2024

e-Tapu anket uygulaması

e-Tapu anket uygulaması

Vatandaşların Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personelinin verdiği hizmetten memnun kalıp kalmadığı, "e-Tapu anket" uygulamasıyla takip ediliyor.

Kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Artık bu şekilde olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren yeni bir düzenlemeyi duyurdu. Peki kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? İşte Bakan Şimşek'in açıklaması ve merak edilen detaylar...

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Eğer E-devlette yoksa hemen bunu yapın!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Mart ayı itibarıyla resmen başlıyor. Peki 2024 yılı emlak vergisi ödeme ekranı E-devlet'te yoksa ne yapmak gerekiyor? 

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

Tapuda yeni dönem: 2024'te 'Türkiye Tapu' uygulaması başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Tapu uygulamasını hayata geçirmek için düğmeye bastı. Uygulama ile tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirilmesi planlanıyor.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı! 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz kumpası!

Ankara'da sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı. Şebeke, kurbanlarına 'tapuları 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz' yalanıyla kandırdı. 

e-Devlet'ten onaylayamayan tapu sahiplerine kötü haber! 100 bin lira cezası var

Fahiş konut ve araba fiyat artışlarının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen yeni karar 1 Kasım'da yürürlüğe girecek. Bu durumda E-Devlet veya Web Tapu'da kimlik doğrulaması dönemine geçiliyor.

e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar yandı! Ne ev ne arsa ne de tarla... Resmen yeni dönem başlıyor! 

Son dönemlerde artan fahiş gayrimenkul fiyatlarından sonra hükümet harekete geçti. Planlanan yeni uygulamada e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar kişiler ilan veremeyecek.

e-Devlet web tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır? İşte birkaç tıklama ile anında ücretsiz ada parsel sorgulama sistemi...

Gayrimenkul sahipleri, tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilmek için e-Devlet sistemi üzerinden T.C. numarasıyla işlem yapabiliyor. 

Kardeşler arasında hisseli tapu devri nasıl yapılır? Kardeşe verilen tapu bozulur mu?

Tapu konusundaki bilgiler, tapu sahibi kişilerce önemsenmektedir. Özellikle hisseli tapular mevzu bahis olduğu zaman bu konuda eğer kişinin pek bir bilgisi yok ise hemen bilgi edinme eğilimi içine girilir. İşte bu konuda araştırılanlar!

Tapu sahipleri dikkat! Sona ereceği tarih resmen peş peşe açıklandı! Bunu yapmayan yandı!

Tapu sahipleri dikkat! Sona ereceği tarih resmen peş peşe açıklandı... Bunu yapmayan yandı... Hemen bakın...

Anket tuzağına dikkat! E-posta veya SMS ile gelen anketlere karşı uyanık olun! Kişisel bilgileriniz çalınabilir!

İnternette gezinirken her gün karşımıza yeni bir anket çıkıyor. E-posta veya SMS ile gönderilen anketlerin doldurulması karşılığında bazen para ödülü veya cep telefonu gibi cazip hediye vaatleri de sunuluyor ancak her zaman bu tip gönderilere karşı dikkatli olmakta yarar var.

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

e-Tapu anket uygulaması Haberi

e-Tapu anket uygulaması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personelinin verdiği hizmetten vatandaşların memnun kalıp kalmadığı, "e-Tapu anket" uygulamasıyla takip ediliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye genelindeki tüm tapu işlemleri, kamuda bir ilk olan "iş zekası platformu" ile anında izlenirken, günlük, yıllık şeklinde il ya da ilçe bazında her bilgiye de anında ulaşılıyor.

Saniyede 1, yılda 8 milyonun üzerinde tapu işlemi gerçekleştirilen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde, bilişim altyapısıyla vatandaşlara daha şeffaf, hızlı ve kaliteli hizmet vermek için 2 ay önce "e-Tapu anket" uygulaması başlatıldı.

"Ölçülemeyen şey yönetilemez" ilkesiyle çalışılan kurumda, bu uygulama sayesinde bilgilerden elde edilen veriler, hizmet kalitesini geliştirmek için kullanılacak.

- "Memnuniyet" anketi

Daha iyi yönetim için vatandaş memnuniyetini ölçmeye önem verilirken, vatandaşlar söz konusu uygulamayla e-Devlet üzerinden "memnuniyet"...