15 / 05 / 2024

Eba İnşaat Cennet Koru satışları

Eba İnşaat Cennet Koru satışları

Keleşoğlu ve Eba İnşaat projesi Cennet Koru Evleri Küçükçekmece Soğuksu 'da yükselecek. Cennet Koru Küçükçekmece projesinin önümüzdeki Aralık ayı içerisinde satışa sunulacak. Cennet Koru projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor...

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Hattat ve Invest EBA İnşaat ortaklığında kuruldu.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Eba Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Enes Baki Araz tarafından kuruldu.

Grand Cennet Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Cennet Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile vladimir Churakov tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı Mart'ta tamamlanacak!

Çanakkale’nin otopark sorunu Cennet Otoparkı ile çözülüyor. İnşaatına geçtiğimiz aylarda başlanılan Cennet Otoparkı'nın Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Seud Mahmoud tarafından kuruldu. 

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

Eba Grup İnşaat Elektrik Temizlik Kırtasiye Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Grup İnşaat Elektrik Temizlik Kırtasiye Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Orhan Aydın tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi açıldı!

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi, Hassan Al Ouzı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Karagümrük Mahallesi, Profesör Naci Şensoy Caddesi'nde açıldı.

Eba İnşaat Cennet Koru satışları Haberi

Eba İnşaat Cennet Koru satışları


Cennet Koru projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece Soğuksu'da inşa ediliyor. Küçükçekmece Cennet Koru projesi Keleşoğlu ve Eba İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Cennet Koru Küçükçekmece projesinde konut ve ticari alanlar yer alıyor.


Cennet Koru Küçükçekmece projesinde 363 adet konut yer alıyor. Cennet Koru Küçükçekmece projesi Soğuksu'da Tren İstasyonu'nun karşısında inşa ediliyor. Cennet Koru Küçükçekmece projesinin inşaat çalışmaları önümüzdeki Aralık ayı içerisinde başlıyor.


Cennet Koru Evleri Küçükçekmece projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+1 dubleks, 3+2 dubleks, 3+1 teraslı, 4+1 teraslı daire seçenekleri sunuluyor. Cennet Koru projesinde 22 bin 380 metrekare otopark alanı yer alıyor.


3+1 dairelere ağırlığın verildiği Cennet Koru Küçükçekmece projesinde 30 adet 1+1, 60 adet 2+1, 192 adet 3+1, 48 adet 4+1, 12 adet 3+1 dubleks, 12 adet 3+2 dubleks, 6 adet...