02 / 05 / 2024

Ebru Gündeş babasına bakırköyden dükkan mı aldı

Ebru Gündeş babasına bakırköyden dükkan mı aldı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. Kızının yardımına yetişmesinden sonra Remzi Gündeş, “Allah kızımdan razı olsun. Hızır gibi yetişti. " açıklamasından bulundu.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

Deprem bölgesindeki davalar 168 günde sonuçlanacak! Bakan tek tek açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem bölgesindeki davaların 750 günde değil 168 günde tamamlanacağına dikkat çekti. Yılmaz Tunç, Kilis'te yaptığı açıklamasında deprem bölgesi ile ilgili çalışmalara da yer verdi. 

Balık fiyatlarına 5 günde yüzde 66 zam geldi

Balık sezonun açılması ile tezgahlarda yerlerini alan balıklara son 5 günde yüzde 66 zam geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Çaya peş peşe zam: Çaykur zammı, 100 günde yüzde 100'e yaklaştı!

Çaykur, çay fiyatlarına yüzde 15 oranında yeni bir zam daha yaptığı ortaya çıktı. Bu durumda son 97 günde çaya 4'üncü zam gelmiş oldu. Haziran ayından bu yana kuru çay fiyatları yüzde 88,2 oranında zamlandı.

Bu uygulamaya rağbet çoğalıyor! 6 günde 500.000 indirmeye ulaştı

OpenAI'nin ChatGPT uygulaması, bugünün 11 küresel pazara daha yayılmasından önce yalnızca ABD ve iOS olmasına rağmen muhteşem bir başlangıç ​​yaptı. Uygulama zekası sunucusu data.ai aracılığı ile yapılan yeni bir analize göre, uygulama lansmanından bu yana ilk altı günde yarım milyon indirmeyi çokta

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 20 günde 70 bin yolcu taşıdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, 20 günde gerçekleştirilen 120 seferde 70 bin yolcunun seyahat ettiğini dile getirdi. 

'Yarısı bizden! kampanyasında rekor başvuru! 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası"na İstanbul'da 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldiğini açıkladı.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Deprem bölgesindeki kalıcı konut inşaatları tam gaz! 38 günde 43 bin inşaatın düğmesine basıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tüm birimleriyle Gaziantep'te üs kurarken, depremden sonra geçen 38 günde 35 bin 451 konut ve 7 bin 976 köy evinin inşasına fiilen başlandı. İşte ayrıntılar...

Demir fiyatları bir günde resmen zirve yaptı! 1 ton demire 500 TL zam geldi! 22 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına rekor zam geldi. 1 ton demir fiyatı bir günde 500 TL artışla rekor kırdı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 22 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Borsa’da şok gelişmeler! 5 iş günü borsada işlemler durduruldu! Kayıplar kaç günde telafi edilir?

Borsa İstanbul deprem felaketinin ardından pay piyasalarında işlemlerin 5 iş günü durdurulmasına karar verirken, akıllara Gölcük depreminde alınan önlemler geldi. O zamanki adıyla İMKB hangi önlemleri almıştı? Kayıplar kaç günde telafi edildi? İşte yanıtları...

EYT’liler borç batağına sürüklendi! 4 günde 44 milyar TL borçlandılar!

EYT için borçlanma hakkını kullanan 1.1 milyon kişi 4 günde 44 milyar TL borçlandı. Borç en geç 30 gün içinde kasaya gireceği için Hazine seçim öncesi devasa kaynağa kavuşacak.

Ebru Gündeş babasına bakırköyden dükkan mı aldı Haberi

Ebru Gündeş babasına bakırköyden dükkan mı aldı

Eşi Reza Zarrab’ın Amerika’da tutuklanmasından sonra zor günler geçiren Ebru Gündeş, babası Remzi Gündeş’i sevindirdi.


23 yıldır Bakırköy’deki eskici dükkanında yaşayan ve önceki gün kandil kutlaması için ziyaret ettiğimiz Remzi Gündeş, sevincini ağzından kaçırdı. 23 yıldır hem iş yeri; hem de yaşadığı dükkanın üç ay önce satılığa çıkmasından sonra, yaşadığı dükkanından çıkmak istemeyen Remzi Gündeş’in imdadına kızı Ebru Gündeş yetişti.


Ünlü sanatçı, babasının yaşadığı dükkanın başkasına satılmadan babasına satın aldı. Kızının yardımına yetişmesinden sonra Remzi Gündeş, “Allah kızımdan razı olsun. Hızır gibi yetişti. Bu dükkan başkasına satılsaydı ben perişan olurdum. Çünkü ben 23 yıldır burada yaşıyorum başka bir yerde yapamazdım. Üç aydır gözüme uyku girmiyordu. Kızım dükkanı satın aldıktan sonra artık rahat uyuyorum. Allah eşine kavuştursun. Kızını ona bağışlasın” diye koştu.


Sözcü...