06 / 05 / 2024

Ebru Polat yeni evine taşındı

Ebru Polat yeni evine taşındı

İSTANBUL’daki yeni evine taşınan popçu Ebru Polat, pırlantaları ve değerli eşyaları çalındığını iddia etti. Polat, hırsızlıktan ev taşıma şirketini sorumlu tuttu.

Yüksek kiralara isyan eden Ebru Polat, villadan rezidansa taşınıyor!

Kira artışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla dikkat çeken şarkıcı Ebru Polat, villadan rezidansa taşınma kararı aldı. 

Kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye döneceğini söyleyen Ebru Polat artışlara tepki gösterdi! Çok fazla bu...

Kiralarda yüzde 25 sınırının Temmuzda kaldırılacağı söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de vatandaşlar merakla araştırıyor. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Ebru Polat oldu. Polat temmuz itibariyle kira sözleşmelerinin eskisi gibi tüfe ile yapılacağını söyleyerek artışlara tepki gösterdi. 

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Nap Yapı İnşaat tarafından Kocaeli ili Kandıra ilçesi Kefken Mahallesi'nde yükselen Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje, işte detaylar...

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Polat tarafından kuuruldu.

Polat Akatlar'ın lansmanı yapıldı! Akatlar'a 112 yeni konut geliyor! 

Polat Akatlar projesinin lansmanı yapıldı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 olacak şekilde toplam 112 adet konut yer alıyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Freya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Freya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Polat tarafından kuruldu.

Ebru Polat Bodrum'da villa kiraladı!

Şarkıcı Ebru Polat yaz tatili için Bodrum'da yazlık kiraladı. Polat yazlık için 100 bin TL kira ödüyor. 

Ebru Şallı: Uğur bana yeni ev almadı!

Eski manken Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’un evlilik yıldönümü hediyesi olarak kendisine villa aldığı haberlerini yalanladı...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Ebru Polat yeni evine taşındı Haberi

Ebru Polat yeni evine taşındı

Hırsızlıktan ev taşıma şirketini sorumlu tutan Ebru Polat, ‘Ev taşıdığınız firmaları çok dikkatli seçin. Taşınırken evdeki pırlanta, saat ne varsa çaldılar’...