04 / 05 / 2024

ECCO İstanbul Havalimanı şubesi

ECCO İstanbul Havalimanı şubesi

ECCO, ulaştırma ve turizm sektörlerine olduğu kadar alışveriş alanına da büyük soluk getirmesi beklenen İstanbul Havalimanı'nda 100 metrekarelik mağaza için gün sayıyor.

Ayakkabıda İskandinav stili ECCO’da bir çok üründe indirim fırsatı sizi bekliyor! 22 Eylül 2022 Ecco fiyat listesi

Uluslararası ayakkabı markası ECCO, online satış kanalına yönelik bir çok üründe indirim kampanyası başlattı. Cüzdandan kemere, çantadan ayakkabı ve bota seçili ürünlerde yüzde 30’u bulan indirime giden ECCO, lüksü her daim makul fiyatlara sunmayı hedefliyor.  

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

ECCO, İstanbul Havalimanı'nda açılacak!

ECCO, ulaştırma ve turizm sektörlerine olduğu kadar alışveriş alanına da büyük soluk getirmesi beklenen İstanbul Havalimanı'nda 100 metrekarelik mağaza için gün sayıyor.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Ecco bu yıl Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

ECCO’NUN Türkiye’deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda, bu yıl 3 yeni mağaza açacaklarını anlattı. Erda, "Türkiye’de her şey yolunda giderse daha fazla mağaza açarız.” dedi.

ECCO 6. mağazasını Bodrum'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı üreticisi ECCO 5 yılda 35 mağaza açmak hedefine Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde açtığı 6'ıncı mağazası ile bir adım daha yaklaştığını bildirdi.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Ecco 5 yılda 35 mağaza açacak!

Danimarkalı ayakkabı markası Ecco, beş mağazayla Türkiye pazarına giriş yaptı. Marka gelecek beş yıl içinde mağaza sayısını 35’e çıkarmayı hedefliyor..

Ecco Ayakkabı İstanbul'daki üçüncü mağazasını Mall Of İstanbul'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı markası Ecco, İstanbul'daki 3'üncü mağazasını Mall of İstanbul'da açtı. Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda,5 yıl içinde ülkede 35 mağazaya ulaşmayı planladıklarını söyledi.

ECCO İstanbul Havalimanı şubesi Haberi

ECCO İstanbul Havalimanı şubesi

Danimarkalı aile şirketi ECCO, deriden mağazaya kadar ayakkabının tüm aşamalarını tek çatı altında toplamayı tercih eden dünyanın tek zinciri olarak biliniyor. Hatta bu entegre sisteme tabakhane için hammadde temin edilen büyükbaş çiftliklerini de dahil etmek gerekir.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre 90 ülkede, 14 bin satış noktasında, 2 bin 200'den fazla mağazası bulunan Toosbuy Kasprzak ailesine ait olan ECCO, Türkiye'deki faaliyetlerine beş yıl önce başladı. Yüksek kaliteli beş büyük deri üreticisinden biri olan ve yılda 21 milyon adet ayakkabı satan ECCO'nun Türkiye'de 10 mağazası bulunuyor.

Türkiye perakende sektörünün deneyimli ismi Deniz Erda'nın genel müdürlüğünü yürüttüğü ECCO'nun şu günlerde çok önemli bir iş gündemi var. ECCO, ulaştırma ve turizm sektörlerine olduğu kadar alışveriş alanına da büyük soluk getirmesi beklenen İstanbul Havalimanı'nda...