04 / 05 / 2024

Eczacıbaşı 50 milyon euro yatırım

Eczacıbaşı 50 milyon euro yatırım

50 milyon euro yatırdı Türkiye'nin lider karo üreticilerinden Eczacıbaşı Grubu, 2007'de ortak olduğu 265 yıllık Villeroy&Boch markası için bugüne kadar 50 milyon euroluk yatırım yaptı Villeroy&Boch dünyanın en bilinen seramik markalarından...

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2024 yılında 50 milyon metrekareye ulaşacak...

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, 2024 yılında 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını kaydederek, 5 yıl içinde yaklaşık 12 milyar TL yatırım planı hazırladıklarını ve ek yatırımlarla Türkiye’de en büyük alana sahip birinci OSB olmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Konya'da 50 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 50 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İdealist GYO çıkarılmış sermayesini 50 milyon TL'ye artırdı!

İdealist GYO, 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, 40 milyon TL artırılarak 50 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak hazırlanmış olan izahnamenin onaylanması talebiyle SPK'ya başvuru yapıldı. 

Bereket Varlık Kiralama'dan 50 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 60 gün vadeli, planlanan tutar 35 milyon TL olmak üzere, 50 milyon TL kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı.

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Bereket Varlık Kiralama 50 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak gerçekleştirilecek 77 gün vadeli, 50 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Farmasi, Miami’de 50 milyon liralık arazi aldı!

Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan Farmasi, Florida’da 4 dönümlük arazi satın aldı. Florida Eyaleti’ne bağlı Miami’deki bu arazi için Türk şirket yaklaşık 50 milyon lira ödedi.

Bereket Varlık Kiralama sermayesini 50 milyon TL'ye indirdi!

Bereket Varlık Kiralama, ödenmiş sermayesinin 400 milyon TL'den 50 milyon TL'ye indirilmesi suretiyle esas sözleşmenin "Sermaye" başlıklı 9 uncu maddesinin tadili hakkında açıklama yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 50 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama'nın 95 gün vadeli, planlanan tutar 50 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı.

Bereket Varlık Kiralama 50 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama'nın 367 gün vadeli, 50 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı.

Eczacıbaşı 50 milyon euro yatırım Haberi

Eczacıbaşı 50 milyon euro yatırım

1748 yılında markanın temelleri atıldı. Dünyanın farklı köşelerinde saraylardan en ünlü otellere ve simge yapılara kadar birçok yerde Villeroy&Boch'un imzası var. Müzede karşımıza Titanic'in karoları çıkıyor. Titanic'in karolarının aynıları hâlâ üretiliyor. Ve hâlâ markanın yöneticilerinden biri Villeroy, diğeri de Boch soyadlı. 

8 kuşaktır aynı aileler markayı ayakta tutuyor ve büyütüyor. Biz de markanın Almanya'daki (Meetlach) merkezindeydik. Çünkü 2007 yılından beri Villeroy&Boch markası Eczacıbaşı Grubu'yla anılıyor. 


2007'de Villeroy&Boch'un karo üretiminin ilk etapta yüzde 51'ini Eczacıbaşı Grubu aldı, şimdi bu oran yüzde 75'e yükseldi. Eczacıbaşı Grubu markayı aldıktan sonra 50 milyon euroluk da yatırım yaptı. Villeroy&Boch da Eczacıbaşı'nm bu yönde attığı adımlardan en önemlisi. 


265 yıllık marka 265 yıllık geçmişi olan bir marka Villeroy&Boch. Markanın kurucusu ailenin temsilcileriyle 1727 yılında yapılan Saar Nehri kıyısındaki...