24 / 07 / 2024

Ed Hizmet İşleri nerede

Ed Hizmet İşleri nerede

Ed Hizmet İşleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ateş tarafından kuruldu. 

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi

Yemeksepeti, ‘Gel Al’ adıyla yeni bir hizmet vermeye başladığını duyurdu. Yemeksepeti’nden yapılan açıklamaya göre, artık müşterilerin siparişleri kendi teslim alabileceği ve tüketicilere iki büyük avantaj sunulan bu hizmet kullanıma girdi.

Kamuda yapım işleri ihalelerine ilişkin yeni düzenleme!

Kamu İhale Kurumu (KİK), mal ve hizmet alımı, yapım işleri ve elektronik ihale uygulama yönetmeliklerinde düzenlemelere gidildi.

Akmerkez GYO AVM'leri tam kapanmada hizmet verecek!

Akmerkez GYO, müşterilerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermeye devam ettiğini, yeme içme alanında faaliyet gösteren belli mağazaların paket servisi olarak hizmet vereceğini açıkladı. 

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı! 

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine geldi. Mayıs ayı sonunda hizmet verecek metro hattının test sürüşleri bugün başladı. 

Dışişleri Bakanlığının yeni hizmet binasının projesi tamamlandı!

Dışişleri Bakanlığının yeni hizmet binasının projesi tamamlandı ve inşaata başlamaya hazır hale getirildi.

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

2 bin 202 hizmet binası deprem dayanıklılığı açısından incelendi!

İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2007 öncesinde yapılan 2 bin 202 hizmet binasını deprem dayanıklılığı açısından inceledik" dedi.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Saros'taki liman projesinin ÇED raporu iptal edildi!

Sazlıdere ve Gökçetepe köyleri arasına yapılacak olan likit doğal gaz taşıma ve yükleme limanı için Saros Dayanışma Gönüllüleri Komisyonu iptal davası açmıştı. Edirne İdare Mahkemesi'nde açılan 'ÇED iptal' davası kazanıldı...

Ed Hizmet İşleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ed Hizmet İşleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ateş tarafından kuruldu. 

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

ÇED yönetmeliğinde değişiklik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ÇED Yönetmeliğinde yapılan düzenlemeyle ÇED kararı alınacak projelere ilişkin "teşvik, onay, izin ve ruhsat süreçleri" için eş zamanlı başvuru yapılabilecek

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ihalesi 25 Mayıs'ta!

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 25 Mayıs'ta düzenlenecek..

Ed Hizmet İşleri nerede Haberi

Ed Hizmet İşleri nerede

Ed Hizmet İşleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ateş tarafından kuruldu. 

Ed Hizmet İşleri Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
1- Devlete ait kamu kurum ve kuruluşlarına, belediyelere, özel kurum ve kuruluşlara, şahıslara, ait işyerlerine hastane, klinik ve poliklinik ve benzeri yerlerde, misafirhanelerde, eğitim kurumlarında, yurtlarda, huzur evlerinde, kreşlerde, evlerde, apartmanlarda, sitelerde, residencelarda, alış veriş merkezleri ve benzeri yerlerde yönetim hizmeti vermek, buraların ana yapısında kat mülkiyeti kanununda yer alan yöneticilik görevlerini yerine getirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Ed Hizmet İşleri Ve İnşaat Limited Şirketi adres: Yalı Mahallesi Piri Reis Cad. No:22/1...