15 / 05 / 2024

Edirne derin bir nefes aldı

Edirne derin bir nefes aldı

Edirne’de, nehir taşkınları dolayısıyla oluşturulan kriz heyeti, taşkın sahasını inceledi. Nehir seddelerinin koruma görevini yerine getirdiğini söyleyen Edirne Valisi Şahin: "Şu anda tehlike atlatılmıştır" dedi.

Ankara’da konut sahibi olmak hayal mi oldu?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, son 3 senedir konut piyasasında derin bir kriz olduğunu dile getirerek, konut sahibi olmanın hayal olduğunu söyledi. İşte Hakan Akçam'ın o açıklamaları...

A101'de kasım ayında fırtına gibi indirimler! Derin tencere 179 TL’ye, ütü masası 299 TL’ye, airfryer 1.699 TL’ye düştü!

Her hafta birçok ürününe indirim uygulayan A101, 2 Kasım’dan itibaren yeni indirimlerine start verecek. Bu doğrultuda, derin tencere 179 TL’ye, ütü masası 299 TL’ye, airfryer 1.699 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 2 Kasım 2023...

Konutta derin kriz: 10 metrekarelik bir daire 610 Euro'ya kiralandı!

Fransa’da konut sıkıntısında kriz gün geçtikçe derinleşiyor. Öyle ki, emlakçılar 10 metrekarelik bir daireyi 610 Euro'ya kiralandığını belirtiyor.

Seçili Arçelik Derin Dondurucularda 2.500 TL'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik derin dondurucu almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya 150 litre altındaki dondurucu modelleri dahil değildir.

Bosch GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuda peşin fiyatına 3 taksit imkanı!

Derin dondurucu almak isteyenlere hem Bosch’tan ve hem de HepsiBurada’dan güzel bir haber geldi. Bosch, GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuyu piyasaya çıkarırken, HepsiBurada da bu ürünü 3 ay ertelemeli peşin fiyatına 3 taksitle satışa sundu.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

A101’de masa takımı 2 bin 990 TL’ye, derin tencere 279 TL’ye, karartma hazır fon perde 119 TL’ye düştü!

A101, eylül ayına girerken birçok üründe indirime gitti. Bu kapsamda, masa takımı 2 bin 990 TL’ye, derin tencere 279 TL’ye, karartma hazır fon perde 119 TL’ye düştü. İşte 1 Eylül 2023 A101 fiyat listesi...

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin alım fırsatı yaratacak mı? Dünyaca ünlü analistler açıkladı!

Bitcoin‘in 2018’deki ayı piyasasının dibini hangi fiyattan göreceğini öncesinde haber vermesi ve bunun gerçekleşmesiyle tanınan kripto para analisti Bluntz, en büyük kripto para için aykırı bir yorumda bulundu. Bluntz, aşağı yönde derin bir hareketin gelmesini beklediğini aktardı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Edirne derin bir nefes aldı Haberi

Edirne derin bir nefes aldı

Edirne’de, nehir taşkınları dolayısıyla oluşturulan kriz heyeti, taşkın sahasını inceledi. 


Edirne Valiliğinden alınan bilgiye göre, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı ve Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'dan oluşan heyet, ulaşımın sağlanamadığı Karaağaç Mahallesi'ne helikopterle giderek vatandaşlarla görüştü.


Şahin, burada yaptığı açıklamada, kentteki nehir seddeleri sayesinde Edirne'nin büyük bir felaketi atlattığını söyledi. Seddelerin tam anlamıyla koruma görevini yerine getirdiğini belirten Şahin, şunları kaydetti:


"Bu konuda DSİ'nin Karaağaç bölgesindeki çalışmaları devam edecektir. Bu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Şu anda tehlike atlatılmıştır. Su da zaten bin 900 metreküp seviyelerine düşmüştür ki bu sanırım yarın sabaha kadar bin 600 metreküplere indiğinde artık sorun kalmamış olacaktır. Bu sel felaketinde en güzel olan şey, can kaybının olmaması. Bu bakımdan çok sevinçliyiz....