05 / 05 / 2024

Edirne el değiştirmiş konutlar

Edirne el değiştirmiş konutlar

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü, Edirne'de 2015 Aralık ayında 878 konut satıldığını ve 2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konut satış sonucu el değiştirdiğini açıkladı.

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Konut satışlarında denge yine değişti: Ev var alıcı yok!

Türkiye'de konut sektöründe dengeler sürekli değişiyor. Düne kadar yatırım aracı olan konut cazibesini yitirdi. 2.el piyasada ilan sayısı artarken, evlere alıcı bulmak zorlaşıyor.

Konut kredisinde faiz oranları baştan aşağı değişti! Hemen bakın!

Konut sahibi olabilmek isteyenler bankaların konut kredilerini yakından takip ediyor. İkinci el ya da sıfır konut sahibi olmak isteyen kişilere umutlandıran haber geldi. Konut kredisinde faiz oranları değişirken kira öder gibi konut sahibi olmak isteyenler için yol açıldı.

Sektör kaynakları açıkladı! İkinci el araç alımında sistem değişiyor!

İkinci el araç alış-satışlarında son gelişmeler yakından takip edilirken, Ramazan ayında araba alım-satımlarında bir değişiklik bekleniyor. Konuyla ilgili uzun yıllardır galericilik yapan sektör kaynaklarından bir açıklama geldi.

Bayram öncesi ikinci el araba fiyatlarında değişiklik! İşte yeni tarih için detaylar!

Bayram öncesi ikinci el araba fiyatları da değişiklik göstermeye başladı. Araba alacakların dikkatine, sizler için yeni bir tarih açıklandı. Peki bu açıklanan tarihte son durum belli olacak mı?

Bakan Kurum resmen açıkladı!  İkinci el konutlar için de yeni kampanya geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum resmen açıkladı. İkinci el konutlarla ilgili de yeni kampanya geliyor...

Yabancı ve yerli alıcılar ikinci el konuta yöneldi! Konutta tercihler değişiyor! 

Konutta tercihler değişiyor. Yabancılar da yerli alıcılar gibi konut tercihlerini ikinci ele kaydırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

El değiştiren 8,5 milyon aracın 6 milyonu karaborsada satıldı

İkinci el otomobil piyasasında çıkarılan yasaların kayıt dışılığı artırmaktan başka bir işe yaramadığını kaydeden 38 yıllık galerici Salih Kılınç, yetki belgesi ve denetim mekanizmasının devreye girmesi gerektiğini söyledi.

Çiftçilere flaş haber! Buğday alım fiyatları değişti mi? Buğday fiyatları kaç lira? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren buğday ve arpa alım fiyatında değişikliğe gidildi. Peki buğday alım fiyatlarında son durum ne oldu? 2 Temmuz buğday alım fiyatı kaç lira? Buğday fiyatı bugün hangi borsada kaç lira? İşte 2 Temmuz 2022 arpa, buğday ve mısır TMO, Edirne Ticaret Borsası fiyat listesi..

Ev almak isteyenler dikkat! Konut kredilerinde yeni karar! Kredi değer oranları değişti

BDDK'nin aldığı karara göre, sıfır ve ikinci el konutlar için konut kredilerinde kredi değer oranı değişti. İşte detaylar...

Arnavutköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesinin Güneyinde Kalan Tecil Harici Alan ve Çevresine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

Edirne el değiştirmiş konutlar Haberi

Edirne el değiştirmiş konutlar

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü, Edirne'de 2015 Aralık ayında 878 konut satıldığını bildirdi. TÜÎK Bölge Müdürlüğü, Türkiye genelinde 2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konut satış sonucu el değiştirdiğini açıkladı. Trakya'daki 3 il'den Edirne'de 2015 Aralık ayında 878, Tekirdağ'da 3 bin 53 ve Kırklareli'nde 700 konut satıldığını bildiren TÜÎK'in konuya ilişkin açıklaması şöyle: 



Türkiye genelinde 2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konut satış sonucu el değiştirdi 


Konut satışları 2015 yılında bir önceki yıla göre % 10,6 artış gösterdi. Konut satışlarında 2015 yılında, İstanbul 239 bin 767 konut satışı ile en yüksek paya (%18,6) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u, 146 bin 537 konut satışı (% 11,4) ile Ankara, 77 bin 796 konut satışı (%6) ile İzmir izledi....