25 / 07 / 2024

Edirne güvercin tesisi

Edirne güvercin tesisi

Edirne’de Türkiye’de, kapasite olarak en fazla kuş adetine sahip olan kolombodrum tesisi yapıldı. Tesisin inşaatı 1.5 milyon TL'ye mal oldu.

İBB açıkladı! İstanbul'un orman manzaralı en güzel tesisi açıldı, fiyatları da çok ucuz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehrin en güzel noktalarını İstanbulluların hizmetine açmaya devam ediyor. Buna göre, gerçekleştirilen ve devam edilen çalışmalar doğrultusunda İstanbul’un orman manzaralı en güzel tesisi de açılmış oldu.

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

Küresel piyasalar fed’in güvercin mesajlarıyla primlendi!

Fed tutanaklarına göre yetkililer son faiz toplantısında para politikasının bir süre daha kısıtlayıcı kalması gerektiğini vurgularken, risklerin ise daha dengeli hale geldiğini belirttiler. Tutanaklarla birlikte Fed yetkililerinden de olumlu açıklamalar geldi.

Küresel piyasalar Fed’in güvercin mesajlarıyla rahatladı!

Fed Başkan Yardımcısı Philip Jefferson, artan tahvil getirilerini politika kararlarını verirken dikkate alacaklarını açıkladı. Fed’in faizde durma sinyali vermesi ile risk iştahı artarken hisse senetleri yükseliyor.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

İslam Memiş güvercin olup uçacak dedi! Gram altın fiyatları da bir anda…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Putin’in yaptığı açıklamalar ışığında emtiaların durumunu açıkladı. İşte detaylar!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Uzmanlardan çarpıcı açıklamalar: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları günden güne yükselişini hızlandırdı. ABD'deki artan enflasyon endişelerine rağmen bir ons altın, Fed üyelerinden gelen güvercin mesajlarıyla 1900 dolarlık psikolojik direnci kırdı.

Edirne güvercin tesisi Haberi

Edirne güvercin tesisi

Türkiye’de, kapasite olarak en fazla kuş adetine sahip olan kolombodrum tesisi Edirne’de inşa edildi. Posta güvercini tutkunları, yarışlar öncesi kuşlarını bu tesise getirip, otel konforundan barınmaya, sağlık hizmetlerine, yarış eğitimlerinden beslenmelerine kadar tüm hizmetleri alabiliyor. ‘Kolombodrum’ olarak da bilinen, posta güvercinleri için ortak kümesin en büyük tesisi Edirne’de inşa ediliyor. Bursa, İzmir, Akhisar, Manisa, Balıkesir gibi Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan posta güverciniseverler, yarışlar öncesi kuşlarını yatırım bedeli 1.5 milyon TL olan tesise göndererek, belirli sürelerde yarış eğitimi, barınma ve sağlık gibi hizmetleri alabiliyor.


Güvercin hastanesi 

Güvercinseverlerin ‘güvercin oteli’ olarak da adlandırdıkları kolombodrum tesisi, 500 metrekare kapalı alanı ve yaklaşık 3 bin kuş kapasitesi ile hizmet vermeye başladı. Tesisin en önemli özellikleri arasında hayvan ferahı açısından kümes tasarımı, zemini ve yapısı ön...