05 / 05 / 2024

Edirne İpsala kiralık arsa

Edirne İpsala kiralık arsa

İpsala Belediye Başkanlığı, Tuztepe, Topçukonağı, Sarıkamış, Dervişibey, Sıraçalı, Yaykın, Ayranlı, Kiremitçilik, Koşuyeri, Ova Bağları, Ada Avluları ve Karayokuş'ta yer alan 13 arsayı kiraya verecek.

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

Edirne'de kiralık ev kalmadı!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, bölgedeki emlak sektörüyle ilgili konuştu. Çeker, Edirne'de kiralık ev sıkıntısının yaşandığını söyledi. 

Edirne'de kiralık daire fiyatları arttı!

Bahar ayı ve düğün sezonunun açılmasıyla kiralık ev arama oranları da arttı. 'REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi' ve 'REIDIN Emlak Endeksi' sonucuna göre konut fiyatlarda 1.22 oranında artış yaşandı.

Edirne'de öğrenciler kiralık evleri tercih ediyor!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıt yaptıran öğrencilerin bazıların yurt haricinde kiralık evleri tercih ettiğini belirtti.

Edirne'de Saros Körfezi için 3 ilçe birleşti!

Keşan, Enez ve İpsala’dan oluşan Edirne’nin Saros Körfezi’ndeki ilçeleri geleceklerini birlikte kurmak için güçlerini birleştirdi.

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Edirne İpsala kiralık arsa Haberi

Edirne İpsala kiralık arsa

İpsala Belediye Başkanlığı, Edirne İpsala, Tuztepe, Topçukonağı, Sarıkamış, Dervişibey, Sıraçalı, Yaykın, Ayranlı, Kiremitçilik, Koşuyeri, Ova Bağları, Ada Avluları ve Karayokuş'ta yer alan 13 arsayı kiraya verecek.

ARAZİLER MAHSUL EKİMİ İÇİN KİRAYA VERİLECEKTİR
İpsala Belediye Başkanlığından:
Belediyemize ait aşağıda mevkileri ve muammen bedelleri yazılı 68 dekar kuru mahsul ekimi ve 9172 dekar dilediği mahsul ekimi için toplam 9240 dekar arazi 2886 sayılı yasanın 45’inci maddesi gereğince açık artırma sureti ile ihaleye çıkarılacaktır. İhaleleri 24.10.2019 tarihinin Perşembe günü saat 10.00’da Belediye Encümeni huzurunda Belediye Düğün salonunda yapılacaktır.
Dilediği ve kuru mahsul ekimine kiraya verilecek araziler 2020 yılı için bir yıllığına kiraya verilecektir.
2020 yılı icar bedelinin % 50’si ihale yerinde peşin ve nakit alınacak, kalan % 50’si içinde 24.01.2020 tarihli Banka kesin...