27 / 04 / 2024

Efeler Belediyesi gözpınar yol

Efeler Belediyesi gözpınar yol

Mahalle ziyaretinde kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden mahalle sakini Huriye Günay ile uzun süre sohbet eden Özakcan, "Yolları edivedik, inşallah köyümüz ve köylümüz sağlıkla kullanır" dedi.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçireceği projenin adı Kırlangıç Evler olarak açıklandı.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

KİPTAŞ Gürpınar Projesiyle 260 konut dönüşecek!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde yıllardır süren kentsel dönüşüm sorunu, Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ A.Ş. arasında sağlanan anlaşma ile çözüme kavuştu.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Van Gürpınar Belediyesi ihtiyaç sahibi 2 aileye ev verdi!

Van Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaş ev sahibi oldu.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Efeler Belediyesi gözpınar yol Haberi

Efeler Belediyesi gözpınar yol


Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Gözpınar Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle ziyaretinde kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden mahalle sakini Huriye Günay ile uzun süre sohbet eden Özakcan, "Yolları epedik, inşallah köyümüz ve köylümüz sağlıkla kullanır" dedi.


Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve birim amirleri 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Aydın'ın büyükşehir statüsü kazanması nedeniyle mahalleye dönüşen köylerden biri olan Gözpınar Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ünal Günay ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Özakcan, mahallede yapılan hizmetleri inceleyerek birim amirlerinden bilgi aldı. Vatandaşın isteklerini de dinleyen Özakcan, mahalleli ile uzun süre sohbet etti. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan mahalle meydanını da yerinde inceledi.


"MİLLETİN OLDUĞU YERDE DEVLET, DEVLETİN OLDUĞU YERDE MİLLET VARMIŞ"

Gözpınar Mahalle Sakini Huriye Ünal, Başkan Özakcan'ın...