06 / 05 / 2024

efeler belediyesi park açılışı

efeler belediyesi park açılışı

Efeler Belediyesi tarafından yapılan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın isminin verildiği parkın açılışı 10 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Aydın Efeler Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmir Efeler Belediyesi, ilçedeki taşınmaz sahiplerini emlak vergisi ödemeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

efeler belediyesi park açılışı Haberi

efeler belediyesi park açılışı

Efeler ilçesi Girne Mahallesi’nde Ali Erdoğan’ın, Kemer Mahallesi’nde Yıldız Kenter’in ve Zeybek Mahallesi’nde Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın isimlerinin verildiği parkların açılışı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Belediye olarak ilçe halkının daha temiz, daha güzel bir ilçede yaşaması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Özakcan, "Bilindiği gibi belediyemiz 1 yaşını henüz doldurmuş bir belediye. Geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimler sonrası Aydın’ın büyükşehir statüsü kazanmasının ardından 56 köy, 5 belde Efeler Belediyesi’ne bağlandı. Kısıtlı imkanlar dahilinde Efeler Belediyesi’ni faaliyete geçirdik. Mahallelerimizin yol sorunlarından, çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri parka kadar birçok konuda vatandaşımıza kaliteli hizmet verebilmek için tüm personelimizle gece gündüz demeden çalışmalarınızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda belediye meclisimizde görüşülerek oy birliği ile kabul edilen Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ismini Zeybek...