03 / 05 / 2024

Ege Bölgesi Yatırım

Ege Bölgesi Yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde konuştu. Eroğlu, Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım sözü verdi.

Ege Bölgesi, daha çok teşvik istiyor!

Türkiye'yi gelişmişlik sırasına göre 6 bölgeye ayıran, stratejik ve büyük ölçekli yatırımları nerede olduğuna bakmaksızın destekleyen ve 2012'de yürürlüğe giren yeni teşvik sistemi Ege'ye yeni yatırımı çekmede yetersiz kaldı.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! O ilde yatırım yapmadan önce bilinmesi gerekenler tek tek açıklandı!

Arsa, arazi ve tarla almak isteyen yatırımcılar için Uşak uyarısı geldi. Uşak bölgesinde yatırım yapmayı düşünenler için bilinmesi gereken maddeler tek tek sıralandı. İşte o detaylar...

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! 

İstanbul'da ulaşım zorluğu nedeniyle raylı sistemlerinin çoğunluklu olduğu bölgelerde ev ve kira fiyatları bir hayli arttı. Bu bölgelerde yatırım yapan vatandaşlar kira konusunda kazançlı oluyor. 

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Arsa – Arazi yatırımının önemi! Hangi bölge yatırım için uygun?

Arsa - Arazi yatırımı günümüzde gitgide daha önemli hale geldi. İleriye dönük yatırım araçlarından biri haline dönüşen “Arsa-Arazi yatırımını” , doğru bölge seçimini, doğru zamanda ve doğru uzmanla çalışarak nasıl kazançlı hale getirebilirsiniz? 

Kuveyt'ten 3. havalimanı bölgesine yatırım!

AL-DAAR yatırım grubu, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı’nın yapıldığı Arnavutköy ilçesine 2013 yılından beri değeri yarım milyar doları bulan arazi yatırımı gerçekleştiriyor...

Ege Bölgesi Yatırım Haberi

Ege Bölgesi Yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yeni hükümet sistemiyle birlikte hem yürütmenin başındaki cumhurbaşkanı hem de Meclis'teki milletvekillerimiz aynı anda seçilecek. Dolayısıyla yürütmedeki iki başlılık ortadan kalkacak. Başbakanlık artık yok. Sadece yürütmenin başında cumhurbaşkanı." dedi.


Eroğlu, Kütahya'nın Simav ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde, 1923'ten günümüze hükümetlerin ömrünün ortalama 16-17 ay olduğunu belirtti.


Bazı hükümetlerin daha kısa süreyle görevde kaldığını anlatan Eroğlu, "4,5 ay, 45 günlük hükümetler bile var. Kısa ömürlü hükümetler döneminde köklü yatırımları, barajları, hastaneleri istikrarsızlık nedeniyle yapmak değil." ifadesini kullandı.


Halk oylamasında vatandaşlardan istikrar için "Evet" oyu beklediklerini vurgulayan Bakan Eroğlu,  "Hatırlarsınız hemen hemen bütün cumhurbaşkanlarıyla başbakanlar arasında sürtüşme olmuştur. Bakın rahmetli İnönü ile Recep Peker arasında bir tayin meselesinden sürtüşme oldu paramız hemen...