19 / 05 / 2024

Ege-Koop rotasını ankaraya koptu

Ege-Koop rotasını ankaraya koptu

İzmir'in marka kooperatifi Ege Koop'un Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Burada insanlar kirada oturduğu halde, kent yöneticileri bize konut yapacak arsa sağlamıyorlar. Oysa projelerimizle gittiğimiz her yerde büyük ilgiyle, sevgiyle karşılanıyoruz" dedi.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Dolar kritik seviyenin üzerinde! Peş peşe alınacak iki karar doların rotasını belirleyecek

Dolar yeni haftaya 27,00 TL seviyesi ile başlarken bugün kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor.  Yarın ve perşembe günü alınacak iki kritik karar doların rotasını oluşturacak. 

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş alalım mı? İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı!

Gümüş fiyatları geçtiğmiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselirken bu hafta tuzla buz oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı.

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Kanal İstanbul, dünya ticaretinin rotasını Türkiye'ye çevirecek!

Kanal İstanbul'un sadece bulundukları bölgeye has projeler olmadığını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile dünya ticaretinin rotasının Türkiye'ye çevrileceğini dile getirdi. 

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlteriş K Erdemir tarafından kuruldu.

Türk emlak yatırımcısı rotasını Karadağ'a çevirdi!

Türk emlak yatırımcısı rotasını Karadağ'a çevirdi. Türklerin emlak yatırımı son 3 yılda 39 kat arttı...

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

Ege-Koop rotasını ankaraya koptu Haberi

Ege-Koop rotasını ankaraya koptu

Rotasını Ankara'ya çeviren İzmir'in marka kooperatifi Ege Koop'un Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Burada insanlar kirada oturduğu halde, kent yöneticileri bize konut yapacak arsa sağlamıyorlar. Oysa projelerimizle gittiğimiz her yerde büyük ilgiyle, sevgiyle karşılanıyoruz" dedi.


İzmir'de 30 bin konuta imza atan kentin markası Ege Koop, rotasını Ankara'ya çevirdi. Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bu tercihin nedenini, "İzmir'i yönetenlerden bugüne kadar görmediğimiz sevginin, ilginin ve şefkatin çok daha fazlasını Ankara'da gördük. Bu yüzden yatırımlarımızı başkente kaydırmaya karar verdik" diye açıkladı. Çankaya Üniversitesi yanında 150 milyon lira yatırımla 640 konutluk Smyrna Evleri'nin inşaatına önümüzdeki ay başlanacağını belirten Aslan, yerel seçimler sonrasındaki suskunluğunu da ilk kez bozarak Yani Asır'a özel açıklamalarda bulundu. Aslan CHP'den aday gösterilmeyince DSP'ye geçmesine yönelik eleştirilere, "Onurumu kurtarmak zorundaydım....