04 / 05 / 2024

Ege Yapı hasılatı

Ege Yapı hasılatı

Gayrimenkul sektörü oyuncularından EgeYapı Group, mart ayında sadece Batışehir projesinden gerçekleştirdiği 213 adet bağımsız bölüm satışı ile en çok satış yapan marka oldu.

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı imzasıyla İzmir Urla'da inşa edilen Kekliktepe projesinde bahar fırsatı başladı. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu projeden 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL peşinatla 60 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesi için yeni bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 299 bin TL peşinat ödendiğinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Yeşil Yapı, 2022'nin ilk dokuz ayında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil Yapı, 1 Ocak 2022 - 30 Eylül 2022 dönemini kapsayan faaliyet raporuna göre; şirket söz konusu dönemde 1 milyon 494 bin 399 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Yeşil Yapı'nın 2022'nin ilk 9 ayındaki özkaynakları, toplam varlıkları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Şehitkamil Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 215 milyon TL'ye!

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Münüfpaşa Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapılması işi ihale ediyor. İşte ayrıntılar...

Yeşil Yapı, 2022'nin 3 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil Yapı tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket 1 Ocak 2022- 31 Mart 2022 hesap döneminde 469 bin 325 TL hasılat elde etti. 

Yeşil Yapı ilk 9 ayda 13.4 milyon TL hasılat elde etti!

Yeşil Yapı tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 hesap dönemindeki hasılatı 13 milyon 393 bin 450 TL oldu.

Yeşil Yapı'dan 2021'in ilk yarısında 11.9 milyon TL'lik hasılat!

Yeşil Yapı'nın faaliyet raporuna göre; şirketin hasılatı 11 milyon 901 bin 509 TL olarak belirlendi.

Hasılat paylaşımı ile satış nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir müteahhitten daire aldım. İnşaatın bitmesine yıllar var. Sözleşmede inşaatın arsa karşılığı değil, hasılat paylaşımı şeklinde yapıldığı yazılı. Bizim başvurularımızda her iki taraf da sorumluluk almak istemiyor. Sorumlu kim?' sorusunu yanıtladı.

TOKİ hasılat paylaşımı yapmayacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ tarafından daha önce yapılan arsa karşılığı hasılat paylaşım modelinin bir yıla yakın süredir bırakıldığını, bundan sonra da tercih edilmeyeceğini ifade etti.

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

Müteahhitle yapılan hasılat ortaklığı nedir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Müteahhitle yapılan hasılat ortaklığı nedir? Yararları zararları var mıdır?'' sorusunu yanıtladı.

Ege Yapı hasılatı Haberi

Ege Yapı hasılatı

Gayrimenkul sektörü oyuncularından EgeYapı Group, mart ayında sadece Batışehir projesinden gerçekleştirdiği 213 adet bağımsız bölüm satışı ile en çok satış yapan marka oldu. Yayınlanan mart ayı raporunda satış ve hasılatta birinci olan EgeYapı Group 213 adet bağımsız bölümün satışından 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde...