05 / 05 / 2024

egebeta E-Force kapı

egebeta E-Force kapı

Egebeta kurucusu Gafur Alişer, üretimi İzmir'de yapılacak olan E-Force'u, benzerlerine oranla çok dahc uygun fiyatlarla sunduklarını ve Türkiye'nin her noktasına satış gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi..

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Sözleşmeli er başvuruları başladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda sözleşmeli er başvuruları başladığı duyuruldu. Yapılacak olan başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

Taşıt takas sisteminde yeni dönem! e-Devlet kanalından ulaşılabilecek!

Takasbank, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Noterler Birliği ortak çalışmasıyla uygulamaya alınan "Taşıt Takas" uygulamasına e-Devlet kapısı da eklendi. 

e-Devlet'te yeni hizmet! Kullanıma açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmetin eklediğini açıkladı. Cevdet Yılmaz, "Varis ve miras işleriyle ilgili 10'dan fazla kurumun hizmetlerini tek bir başlık altında toplayarak bütünleşik bir hizmet sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Ekmeğe zam kapıda: Fırıncılardan 'Ekmek 7 lira olmalı' talebi geldi!

İstanbul’da resmi fiyat tebliği gelmeden bazı fırınlar ekmek fiyatlarını 8-10 TL'ye yükseltirken, fırıncılardan 'Ekmek 7 lira olmalı' talebi geldi. İşte ayrıntılar...

2023 e-Devlet Kapısı yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanların adına para yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pek çok kategoride sosyal yardım kampanyaları hazırlıyor. Bakanlığın düzenlediği sosyal yardımlarda düzenli gelir desteği, işe yönlendirme ve çocuk yardımları gibi pek çok alanda yardımlar bulunuyor. Bu yardımlardan yararlanmak için e-Devlet’ten başvurmak gerekiyor

Ucuz un desteği sona erdi, ekmeğe zam kapıda! Ekmek 8 liraya çıkabilir!

Geçen yıllarda ‘yoksul ekmek yiyebilsin’ diye fırıncılara sağlanan ucuz un desteğinin 31 Mayıs’ta sona ermesinin ardından ekmek fiyatlarının zamlanacağı belirtiliyor. Fırıncılar yüzde 50 ile 60 arasında zam bekliyor.

Ekmeğe zam kapıda! 240 gram ekmek 10 liraya satılacak!

Ekmeğe zam kapıda. Fırıncılar ekmeğin gramajının 260’a çıkartılarak fiyatının da 10 TL yapılmasını talep ediyorlar. Peki ekmeğe zam mı gelecek? İşte detaylar...

Ekmek fiyatına şoke eden zam: Bunu kimse beklemiyordu

Buğday fiyatlarının artmasının ardından ekmek fiyatlarına da zam geleceği yönünde ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Halihazırda en ucuz 5 TL'den satılan ekmek fiyatları bazı illerde 5 liranın da üzerine çıkıyor. Peki ekmeğe zam kapıda mı? İşte detaylar...

Ekmeğe zam kapıda! 200 gramlık ekmeğin fiyatı 8 lirayı bulacak!

İkinci tur seçimler öncesi işçiye, memura ve emeklilere zam sözü veren hükümet, çiftçilerin umutla beklediği buğday taban fiyatlarını ise henüz açıklamadı. Taban fiyatlarındaki artışla ekmek fiyatının 7-8 liraya çıkacağı belirtiliyor.

‘Yarısı Bizden’ kampanyası ne zaman bitecek? Nasıl başvuru yapılır?

Kentsel Dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyası doğrultusunda 29 Mayıs’a kadar e-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapılabilecek. Yarısı Bizden, ilk olarak İstanbul’da başlatılacak ve daha sonra 7 bölgeye de yayılacak. Başvuru kapsamında herhangi bir ücret ödenmeyecek.

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 4.337 TL alacak! Mayıs ayında yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca her ay düzenli olarak sağlanan sosyal yardım ödemeleri arasında evde bakım yardımı da bulunuyor. İhtiyaç sahibi yurttaşlara yapılan bu ödemeler belirli tarihler aralığında yapılıyor. E-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapan vatandaşlar her ay 4.337 TL alıyor.

Kira sözleşmelerinde devrim gibi bir dönem başlıyor! Sistem baştan aşağı değişiyor!

Hükümet, kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Bu adımlardan birinin, kira sözleşmelerine ilişkin olacağı öğrenildi. 2024 yılı sonuna kadar yapılacak düzenleme ile birlikte kira sözleşmeleri, e-Devlet Kapısı üzerinden düzenleneceği ifade edildi.

egebeta E-Force kapı Haberi

egebeta E-Force kapı

Yapı Fuarında düzenlenen tanıtım kokteyline, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ve Kosova Cumhuriyeti Ekonomik Kalkınma Bakanı Fadil ismail'in yanı sıra; izmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, işadamları ve çok sayıda Egebeta partner firması katıldı. 


ÇOK EKONOMİK

 Mart ayında üretimi başlayan ve yazılımından üretimine tamamen yerli olan otomatik kapı E-Force, benzerlerine oranla yüzde 40 daha ekonomik olmasıyla dikkat çekiyor. 

Gaziemir'de hizmete açtıkları Otomasyon Yapı Market'in ardından, kendi alt markalarını yaratma sürecine ağırlık verdiklerini dile getiren Egebeta kurucusu Gafur Alişer, üretimi izmir'de yapılacak olan E-Force'u, benzerlerine oranla uygun fiyatlarla sunduklarını ve izmir'den Van'a kadar Türkiye'nin her noktasına satış gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. 


YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ

18 yıldır İzmir Yapı Fuarı'na katıldıklarını söyleyen Alişer, Egebeta'nın yeniliklerin öncüsü olduğunu ve geniş bayi ağıyla E-Force markasını...