05 / 05 / 2024

EGEGEP ile afyonkarahisar yatırımları şaha kalkacak

EGEGEP ile afyonkarahisar yatırımları şaha kalkacak

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımlarının şaha kalkacağını ifade eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu "2019 yılı itibariyle toplam 875 bin dekar zirai arazi sulamaya açılacak ve yılda 964 milyon TL zirai gelir artışı sağlanacak" dedi.

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

TOKİ'den Afyonkarahisar'a sanayi sitesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Afyonkarahisar'da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitimi verilen Emlak Danışmanlığı kursu tamamlandı. Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları teslim edildi.

Afyonkarahisar'da Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 dairenin sahipleri belirlendi!

Afyonkarahisar'da Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Demiryol-İş, Türk Harb-İş ve Yol-İş sendikalarının ortaklaşa yaptığı Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 konutun hak sahipleri belirlendi. 460 konutun sahibi kura ile seçildi.

Afyonkarahisar'daki arazi kavgasında baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı!

Afyonkarahisar Dinar'da arazi meselesinden çıkan silahlı kavgada baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı.

Afyonkarahisar'daki arazi kavgasında baba ile oğlu öldü!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde arazi meselesinden çıkan silahlı kavgada baba ile oğlu yaşamını yitirdi...

Afyonkarahisar'da istimlak edilen bina yıkıldı!

Afyonkarahisar’da Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye meclis üyeleri Abdullah Yıldız ve Veli Özcan ile birlikte Cumhuriyet Meydanında yapılan çalışmaları kapsamında istimlak edilen binanın yıkım çalışmalarını yerinde inceledi…

ÖİB AfyonKarahisar'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Afyonkarahisar ili Emirdağ ilçesi İncili mahallesinde yer alan 4 bin 529 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Afyonkarahisar'da 7.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü'nde yer alan 2 adet arsa toplamda 7 milyon 452 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsaların ihalesi 2 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Afyonkarahisar'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan arsayı 5 milyon 284 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

10 soruda TOKİ Afyonkarahisar 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Afyonkarahisar 50 bin konut kampanyasında kaç daire var? TOKİ 50 bin konut Afyonkarahisar fiyatları ne kadar? TOKİ Afyonkarahisar 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek? İşte 10 soruda TOKİ Afyonkarahisar 50 bin konut kampanyası ile ilgili merak edilenler...

Afyonkarahisar'da 9.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan hamyağ ve rafine fabrikası 9 milyon 234 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

EGEGEP ile afyonkarahisar yatırımları şaha kalkacak Haberi

EGEGEP ile afyonkarahisar yatırımları şaha kalkacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Ege Bölgesi için hazırlanan Ege Gelişim Projesi kısaca EGEGEP; İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerini kapsıyor.

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımlarının şaha kalkacağını ifade eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu "2019 yılı itibariyle toplam 875 bin dekar zirai arazi sulamaya açılacak ve yılda 964 milyon TL zirai gelir artışı sağlanacak" dedi. 


"EGEGEP'ten Afyon karahisarımızda Nasibini Fazlasıyla Alacak" 


Bölgesel gelişme projeleri kapsamında hazırlanan EGEGEP ile 2019 yılı sonuna kadar 25 milyar TL'lik 4.547 dev proje hayata geçirilecek. EGEGEP'ten Afyonkarahisar'ında nasibini fazlasıyla alacağını kaydeden Prof. Dr. Veysel Eroğlu "2019 yılı sonuna kadar Afyonkarahisar'da; 78 adet baraj ve gölet, 220 adet sulama tesisi, 41 adet içmesuyu temin tesisi, 1 adet atıksu ileri biyolojik arıtma tesisi, 1...