01 / 05 / 2024

Eğirdir yeni belediye başkanı kim

Eğirdir yeni belediye başkanı kim

30 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Partiden dördüncü kez Eğirdir Belediye Başkanı seçilen Ömer Şengör, "Kaybolan yılları telafi edecek ve Eğirdir' i yeniden inşa edeceğiz" dedi...

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

e-Ticarette yeni dönem başlıyor. Artık internetten alışveriş daha güvenli hale gelecek!

Ticaret Bakanlığı, internetten sipariş verilen ürünlere yönelik etkin piyasa ve gözetim mekanizması için yeni bir sistem kuracak. e-Ticarette Ürün Güvenliği Projesi de devreye alınacak.

Altında yeni yılın rotası belli oldu! Yeni rekorlar gelecek! Uzmanlar altının yeni rotasını peş peşe açıkladı!

2024’e kadar yeni rekorlar kırması öngörülen altın fiyatları, yatırımcılar için önemli bir odak noktası durumuna geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yol haritasını paylaştı. İşte detaylar...

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe duyuruldu! Yeni zamlı rakamlar şok etti! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe duyuruldu! Yeni zamlı rakamlar şok etti! Hemen bakın!

Dikkat! Eğer yeni aldığınız telefonda en ufak bir kusur gördüyseniz bu haberi hemen okuyun!

Eğer bugünlerde bütçenizden çok önemli kesintiler yapıp ya da önemli miktarda borçlanıp yeni bir cep telefonu aldıysanız ve bir kusur gördüyseniz çözümü basit. Çünkü içinize sinmeyen bu ürünü hemen değiştirebileceksiniz.

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi! Çamlıhemşin'e 49 konutluk yeni proje!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projeyle Çamlıhemşin'e 49 yeni konut geliyor...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası peş peşe hesaplandı! Yeni rakamı duyan resmen buz kesti! İşte tablo..

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası kalem kalem hesaplandı! Yeni rakamı duyan resmen buz kesti! İşte peş peşe hesaplanan yeni maaşınız...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasını duyan resmen buz kesti! Hemen peş peşe hesaplanan yeni maaşınıza bakın

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasını duyan resmen buz kesti! Hemen peş peşe hesaplanan yeni maaşınıza bakın! 

12-24 Ocak TOKİ 6. etap kura takvimi gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek yeni ay takvimi...

TOKİ 6. etap kura takvimi yayımlandı. 12-24 Ocak TOKİ 6. etap kura takvimi gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek yeni ay takvimi...

Eğirdir yeni belediye başkanı kim Haberi

Eğirdir yeni belediye başkanı kim

30 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Partiden dördüncü kez Eğirdir Belediye Başkanı seçilen Ömer Şengör, "Kaybolan yılları telafi edecek ve Eğirdir'i yeniden inşa edeceğiz" dedi.


Siyasete atıldığından bugüne kadar siyasi kimliğini değiştirmeyen ve Eğirdir Belediye Başkanlığı'nı 4'ncü kez kazanan Demokrat Partili Ömer Şengöl, adeta rekora koşuyor. Ömer Şengöl, dördüncü kez Eğirdir Belediye Başkanı seçilmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, Eğirdir'i yeni baştan inşaa edeceğini söyledi. 

Milliyet Akdeniz'e açıklama yapan ve "Benim felsefem de parti değiştirmek gibi bir durum yoktur. 


Ama parti değiştiren siyasilerin fikirlerine hürmet etmek lazım" dedi ve özetle şunları söyledi: "Ben Eğirdir'liyim. Amacım 5 yıl kayıp olan Eğirdir değerlerini tekrar toparlayıp üst sıralara çıkarmaktır. Eğirdir İsparta'nın en güzel ilçelerinden biridir. Allah Eğirdir'e öyle bir güzellik vermiş ki bunu dışarıdan gelen turistler hayretle seyrediyorlar....