03 / 05 / 2024

ekmeleddin ihsanoğlu mal beyanı

ekmeleddin ihsanoğlu mal beyanı

Cumhurbaşkanı adayları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP-MHP çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, mal beyanında bulunarak mal varlıklarını açıkladılar... İşte Cumhurbaşkanı adaylarının mal varlıkları...

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı!

Cumhurbaşkanı adayları mal varlıklarını Yüksek Seçim Kurulu'na bildirdi. İşte Başbakan Erdoğan ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı...

Depremde 150 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi yakalama kararına rağmen mal varlığını sattı!

6 Şubat depremlerinde 150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu’nun yurt dışı yasağı ve yakalama kararı olmasına karşın mal varlığını sattığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine yönelik çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan dönüşüm açıklaması: Kamu kurumları birlikte çalışmalı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm ve depreme dikkat çekerek kamu kurumlarının birlikte çalışması gerektiğini dile getirdi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Ankara'ya Çankaya'ya 519 adet yeni konut geliyor! 460 milyon TL'ye mal olacak!

Özoğlu Shn Adi Ortaklığı yeni konut projesi için harekete geçti. 460 milyon TL'ye mal olması beklenen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye bedeli ile A.Laıbı Bahd Al-Malıkı tarafından kuruldu.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

'Rayiç bedel' kurnazlığı kötü bitti!

Gökalp kardeşler, 900 bin lira değeri olan evlerini tapuda 360 bin TL gösterdi. Evi satın aldıkları kişinin bankalara borcu çıktı, banka satış için “Borçlu mal kaçırıyor. Bu satış gerçek değil” iddiasında bulundu. Mahkeme satışı iptal etti ve bankaya da evi icradan satması için yetki verdi.

Kemerli müteahhit tanıkken borçlu oldu, tüm mal varlığına haciz konuldu!

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2006 yılında bir müteahhidin tamamlandığı inşaata ortak olan Haşim Hasanoğlu, müteahhidin üçüncü ortakla arasında yaşanan davada tanıkken, ilerleyen süreçte borçlu oldu.

ekmeleddin ihsanoğlu mal beyanı Haberi

ekmeleddin ihsanoğlu mal beyanı
Cumhurbaşkanı adaylarının mal varlıkları!


Türkiye 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak seçimle ilk kez 12. Cumhurbaşkanı'nı kendisi seçecek. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı adayı olan isimler, 03 Temmuz 2014 Perşembe günü Yüksek Seçim Kurulu'na mal beyanında bulundular. 


İşte Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş'ın mal varlıkları...


Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı!


- Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)


- Binek Otomobil (Maliyeti : 234.080 TL)


- Banka hesaplarında toplam 4.404.192,13 TL


- Banka hesaplarında toplan 200.000 Dolar


- 500.000 TL alacak. 



Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı!



- İstanbul'da 9 daire, 


- 2006 model Opel Vectra marka bir otomobil 


- Banka hesaplarında toplam 240.427 TL 


- Banka hesaplarında toplam 3.596.304 Dolar


- 2011'de, Yozgat'ta dedesinin konağına ait arsalar ve üzerindeki binalar, Bozok Üniversitesi'ne bağışlandı.



Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı!



- Diyarbakır'da 260 bin...