05 / 05 / 2024

ekrem demirtaş kentsel dönüşüm

ekrem demirtaş kentsel dönüşüm

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de yılda 30 bin konut dönüşmeli!

İzmir’de yılda 30 bin konutun dönüştürülmesi gerektiğini ancak 1 santim bile yol alınamadığını söyleyen Demirtaş, “Kentsel dönüşümde bizlere de rol verilmesi gerekiyor” dedi

Kentsel dönüşümde odalara görev verilmeli!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 365 oda başkanı istişare toplantısına katılan İTO Başkanı Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan İzmir'in sağlık turizmi projeleri için destek istedi, olumlu yanıt aldı..

Kentsel dönüşüm İzmir'de tartışıldı!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş tarafından yapılan açılış konuşmasından sonra Karşıyaka Müteahhitler Derneği ( KAMDER) Başkanı Niyazi Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Sırrı Esen birer konuşma yaptılar.

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün KİPTAŞ Arkatlı Evler'in temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, düzenlenen törende İstanbul'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İmamoğlu'nun o açıklaması...

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Ömer Arısoy'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Zeytinburnu'nda meydana gelen çökme sonrasın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yapı tespiti için bazı binalara İBB sokulmuyor, kentsel dönüşümde engeller çıkarılıyor” şeklinde açıklama yapmıştı. Söz konusu açıklamaya Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'dan tepki geldi.

Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm açıklamalarına tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah saat 10.30'da çöken Zeytinburnu Sümer Mahallesi 27/2 sokak 27 numaralı Hilal Apartmanı'nın enkazında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu'nun incelemelerden sonra kentsel dönüşüme ilişkin yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

İffet Polat'tan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yılda 20 bin, 5 yılda 100 bin konut vadettiğini dile getiren Polat, 1,5 yılda 30 bin konut yapması gerekirken hiç yapılmadığını söyledi.

ekrem demirtaş kentsel dönüşüm Haberi

ekrem demirtaş kentsel dönüşüm

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yüzde 5 büyüme ve 2 milyon istihdam hedefinin gerçekleşmesi için inşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konularında sektörün desteklenmesi gerektiğini söyledi.


İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde iç talebin canlanması ve ihracatın katkısıyla yüzde 5 büyüme sağladığını belirtti. 2006 yılının sonundaki yüzde 2.9’luk büyümeden sonra yüzde 5 büyümenin çok önemli bir başarı olduğunu aktaran Demirtaş, "Aynı dönemde bağlantılarıyla pek çok sektörü harekete geçiren inşaat sektörü yüzde 3,7’lik büyüme oranıyla yüzde 5’lik genel büyümenin 1.3 puan altında kaldı" dedi.


İnşaat sektörünün 50’yi aşkın sektörü doğrudan etkilediğini belirten Demirtaş, “İnşaat sektörü mobilya, ev tekstil, beyaz eşya, ev elektroniği gibi ürünlerin piyasasını hareketlendiriyor ya da durduruyor....