30 / 04 / 2024

Ekrem imamoğlu Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi konuşması

Ekrem imamoğlu Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi konuşması

Ankara'da düzenlenen  “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi”ne katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kongrede Kanal İstanbul projesinin konuşulması üzerine kongreden ayrıldı. İmamoğlu, "Süreç 180 derece farklı bir psikolojiyle yönetildi" dedi...

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

İBB'den emeklilere 10 bin TL pazar desteği! Ekrem İmamoğlu kent yoksulluğuna karşı 10 projeyi açıkladı!

İstanbul'da yaşanan kent yoksulluğu ile mücadele için hazırladıkları sosyal destek projelerini açıklayan Ekrem İmamoğlu, tek maaşla geçinen emeklilere hane başına yıllık 10 bin Türk Lirası destek verileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Murat Kurum, 'İBB yönetimi metro hatlarını yapamadı' dedi! Ekrem İmamoğlu'ndan 'matematik göndermesi' geldi!

AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, İBB yönetiminin vaadettiği metro hatlarını inşa etmediğini belirtti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "Martta 65 kilometrelik hattımızı bitirmiş olacağız" diyerek, matematik göndermesi yaptı. İşte o açıklamalar...

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına yeni kar yağışı uyarısı! Ne zamana kadar sürecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte bu sabahtan itibaren başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışıyla ilgili, Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yeni bir uyarı yaptı. İmamoğlu kar yağışının etkisinin ne kadar süreceğini açıkladı.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na deprem çalışmaları tepkisi!

Dün İstanbul'da bir deprem meydana geldi. Depremin ardından paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu'dan tepki geldi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsa satışına ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın önceki yönetim sırasında gerçekleştirilen bir arsa satışına ilişkin konuştu.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Ekrem İmamoğlu'ndan KİPTAŞ'ın 130 milyon TL'ye aldığı arsaya ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, soruşturma açılan dosyalardan birinin Başakşehir dosyası olduğunu belirtti. İmamoğlu, "7 Ocak 2016 günü Başakşehir’de 78 bin metrekarelik bir arsa alıyor bir özel şirket. 49 milyon liraya. 11 Ocak’ta arsayı 130 milyon liraya Kiptaş’a satıyor" dedi.

İffet Polat'tan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yılda 20 bin, 5 yılda 100 bin konut vadettiğini dile getiren Polat, 1,5 yılda 30 bin konut yapması gerekirken hiç yapılmadığını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan AK Parti'ye tramvay yanıtı: Anlıyorum, kıskanıyorlar!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy-Cibali tramvay hattı için AK Partililerin "Bizim dönemimizde yapıldı" iddiasına yönelik açıklamada bulundu. 

Ekrem imamoğlu Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi konuşması Haberi

Ekrem imamoğlu Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi konuşması

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara’da düzenlenen “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi”ne katıldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Zeugma Salonu’nda düzenlenen etkinlik öncesinde, aynı yerde kurulan İBB iştirakleri standında incelemeler yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Ekrem İmamoğlu’nu İBB stantlarında ziyaret etti. 

İBB'nin resmi sitesinde yer alan habere göre, vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdikleri her iki başkanla fotoğraf çektirmek istedi. Bazı vatandaşlar, yakınlarını, cep telefonları üzerinden görüntülü olarak Ekrem İmamoğlu ile konuşturdu. Etkinliğin açılış kurdelesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesti. Kurdele kesimi sırasında yan yana geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir zarf sunan Ekrem İmamoğlu, İstanbul seçimlerindeki rakibi Binali Yıldırım’la da konuştu. Kongrenin açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. Ekrem İmamoğlu, kongrenin açılışından sonra Ankara Büyükşehir...