30 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu seçim vaadi

Ekrem İmamoğlu seçim vaadi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki CHP'li yönetimin göreve gelmesinin üzerinden toplam 21 ay geçti. Peki verilen vaatler yerine getirildi mi?

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Anket sonuçları açıklandı! Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu yarışı sürüyor...

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim öncesinde anket şirketleri tarafından çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk anket sonuçları açıklanmıştı. Buna göre, İstanbul'dan gelen yeni anket sonuçları ise görenleri şaşkına çevirdi. Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilkler ve enler dönemi paylaşımı geldi, vatandaşlardan eleştiri gecikmedi!

Merakla beklenen yerel seçimler gündemden düşmezken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilkler ve enler dönemi paylaşımı yaptı. İşte İmamoğlu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.

Ekrem İmamoğlu'nın seçim vaatleri yerine getirildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki CHP'li yönetimin göreve gelmesinin üzerinden toplam 21 ay geçti. Peki verilen vaatler yerine getirildi mi?

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın soruşturmasıyla ilgili sorulan soruya, “Hukukçularımız süreci çalışıyor, inceliyor. Şimdilik bir şey söylemeyeceğim” cevabını verdi.

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik bir 'iş birliği mekanizması'nın kurulması gerektiğini belirtti. İmamoğlu, "Vatandaşlarımızın dahi fedakarlık yapması lazım, 10 daire olsun, 20 daire olsun hesabı bitmiştir" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem mesajı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre Bakanı Murat Kurum ile deprem konusunda zaman zaman konuştuğunu dile söyledi. Sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten, İmamoğlu, “Dedim ki, ‘Siz koordine edin. Sizinle çalışalım ama bu işi beraber çözelim.” şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Hıdiv Kasrı restorasyonu için Ekrem İmamoğlu'na prens ve prensesten mektup!

İstanbul'un en nadide eserlerinden olan Çubuklu'daki Hıdiv Kasrı'nda yapılan restorasyon çalışmaları tartışma yaratmıştı. Hıdiv Kasrı'nı yaptıran Abbas Hilmi'nin birinci derecede torunları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hıdiv Kasrı'nın aslına uygun restore edilmesini talep etti.

Ekrem İmamoğlu seçim vaadi Haberi

Ekrem İmamoğlu seçim vaadi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, verdiği seçim vaatlerinin hemen hiçbirini yerine getirmedi. Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre, "Şehir Hastanesi'nin yolunu yapmam" diye tutturan İmamoğlu Halk Ekmek'e önce yüzde 40, sonra yüzde 50 zam yaptı. İşte İmamoğlu'nun kayıp vaatleri...


1. "100 bin yeni konut yapacağız. Depreme hazırlık için kentsel dönüşüme hız vereceğiz. Yenilenmemiş bina bırakmayacağız."
- Yılda 20 bin konut yapılması gerekirken İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi bu vaadini unuttu. Deprem için yalnızca çalıştay yapıldı. AK Parti döneminde inşaatı tamamlanan Bayrampaşa ve Silivri KİPTAŞ konutları kendi dönemlerinde yapılmış gibi gösterilerek hak sahiplerine daireleri teslim edildi.

2. "500 kişi kapasiteli 12 kadın, 8 erkek öğrenci yurdu, 10 bin kişilik barınma yerleri yapacağız." - Unutuldu.

3. "40 doğumhane, 20 yeni Kadın Sağlığı- Tarama...