07 / 05 / 2024

Ekrem Yüce kim

Ekrem Yüce kim

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremin 20'inci dönümü vesilesiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında konuşan Başkan Yüce, “Afetler konusunda tahammülümüz yok. Yaralanmamak için çaba sarf edeceğiz” dedi...

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

65 yaş maaşı, engelli aylığı, hasta ve evde bakım parasına zam müjdesi! Yeni rakamlar bir bir belli oldu!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli maaşı gibi sosyal destek ödemeleri her senenin Ocak ve Temmuz döneminde memur zam oranı ile yükseliyor. Peki yeni yılda kim kaç TL maaş alacak? İşte o son dakika rakamları...

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Hanyap Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanyap Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saruhan Yüce tarafından kuruldu.

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Sakarya'da su faturalarında yeni dönem

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte su faturalarındaki Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) artışının uygulanmayacağını ve aynı zamanda kademeli tarifenin sona ereceğini duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!

Geçtiğimiz sene personeline 25 maaş ikramiye veren Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce, TİSK'e tepki gösterdi. Yüce, "çalışanlar için pazarlık olmasını yanlış bulduğunu" söyledi. Yüce, bu sene ise 25 maaştan daha çok ikramiye vereceğini söyledi.

O belediyeden mükemmel hamle! Vatandaşın kesesini birileri düşünmeliydi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrin alt yapısı mukavemetli bölgelerindeki belediye arazilerine kar payı gözetmeden uygun ücret ve ödeme kolaylığıyla konut inşa edeceklerini ifade etti.

Skoda'dan çılgın ikramiye! İşçiler bayram etti

Enflasyonun yükselmesinin önüne geçilemezken, hayat pahalılığı ile paralel ilerleyen alım gücü düşmüşken, Skoda'nın Türkiye dağıtıcısı Yüce Auto'dan çalışanlarına emsal bir ikramiye geldi. Çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdiği haberi duyanların dudaklarını uçuklattı.

Adore Yapı Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Adore Yapı Dizayn Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şener Yüce tarafından kuruldu.

Ekrem Yüce kim Haberi

Ekrem Yüce kim

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 17 Ağustos 1999 Depremi anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki programa katıldı. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, depremde hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek söze başlayan Yüce, “Bugün burada kayıplarımızı anıyoruz. Allah bizlere bir daha o günleri yaşatmasın. Karanlığı yaşatmasın. Tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah mekânlarını cennet eylesin” dedi. İtfaiye, Kızılay, AFAD ve İl Sağlık Müdürlüğü de programda yer aldı. Programa Vali Ahmet Hamdi Nayir, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, SUBJ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Adapazarı Belediye Başkam Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkam Fevzi Kılıç, siyasi partilerin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

"BİNA ÖLDÜRÜR"

Vatandaşlarımızın aynı...