06 / 05 / 2024

Ekrem Yüce kira açıklaması

Ekrem Yüce kira açıklaması

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, belediye kiracısı olan, faaliyetleri durdurulan veya bulunamayan işletmelerin faaliyette bulunmadığı döneme ilişkin kira bedellerinin alınmamasının planlandığını açıkladı...

Yüksek kira bedelleri bunu da yaptırdı! Apartman ortak alanı kiralayanlara mahkeme yolu açılıyor!

Günümüzde yüksek kira bedelleri ve artan maliyetler karşısında kat malikleri ortak alanları kiraya verip maddi kaynak sağlayarak, apartmanların ya da sitelerin giderlerini karşılamak yoluna sıklıkla başvurmaya başladı. Bu durum mahkeme yolunu açıyor.

Yüksek kira gelirleri ticari gayrimenkule talebi artırdı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç yaptığı açıklamada yüksek kira gelirleri, yeni yapı stoku ve arzın az olması nedeniyle değerlenme oranlarının yüksekliğinin yatırımcıları ticari gayrimenkule yönelttiğini söyledi.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Bu yıl kira sözleşmesi imzalayacaklar aman dikkat: Sakın bunu yapmayın!

Bu yıl kira sözleşmesi imzalayacaklara tahliye taahhüdü uyarısı geldi. Uzmanlar, 'Boş çek' benzeri tahliye taahhüdü imzalanmaması gerektiğini söyledi. İşte milyonları ilgilendiren o detaylar...

Sakarya'da su faturalarında yeni dönem

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte su faturalarındaki Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) artışının uygulanmayacağını ve aynı zamanda kademeli tarifenin sona ereceğini duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

O belediyeden mükemmel hamle! Vatandaşın kesesini birileri düşünmeliydi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrin alt yapısı mukavemetli bölgelerindeki belediye arazilerine kar payı gözetmeden uygun ücret ve ödeme kolaylığıyla konut inşa edeceklerini ifade etti.

Kira artış oranı Ekim 2022 ne kadar oldu? En yüksek kira artış oranı ne kadar?

Kira artış oranı Ekim 2022 ne kadar oldu? En yüksek kira artış oranı ne kadar? soruları merakla yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi?

Kira artışı bir sonraki seneye kadar sabit bir oranda tutulacak. Peki Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi? İşte detaylar!

Ev sahiplerinin yüksek kira pişmanlığı! Kiralar ödenmiyor, evler hor kullanılıyor!

Yüksek kira fiyatları pişmanlıkları da beraberinde getirdi. Yükselen kiraları kar olarak gören mülk sahiplerinin ‘ödenmeyen kiralar' ve ‘hor kullanma' şikayetlerinde patlamalar yaşandı. İşte kiralık konut piyasasındaki son durum...

Konutlar iş yerine çevriliyor! Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı!

Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı. Bağdat Caddesi’nde dönüşen çok sayıda konut yer alıyor...

Ekrem Yüce kira açıklaması Haberi

Ekrem Yüce kira açıklaması

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından zarar gören esnaf için Ekonomik Destek Paketi hazırladıklarına dikkat çekerek, "Esnafımıza desteğimiz her zaman devam edecek." diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yüce, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, salgının ekonomik hayata etkilerinin azaltılması hedefiyle belediye tarafından bugüne kadar yapılan yardımların dışında ekonomik anlamda zor günler yaşayan esnaf için satış, kiralama, su faturaları ve benzeri yükümlülüklerden doğan borçların ertelenmesi ve faizlerinin alınmaması konularını içeren destek paketini ilk belediye meclis oturumunda değerlendirmeye alacaklarını belirtti. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarının mülkiyetinde veya tasarrufunda olan taşınmazlara ilişkin ilgili mevzuata göre yapılan satış, ecrimisil ve kiralamadan kaynaklanan bedellerin veya tutarların, 19 Mart 2020'den itibaren 3 aylık döneme ilişkin tahsil edilmesi...