15 / 05 / 2024

Eksik ödeme alanlar için TOKİye başvuru dilekçesi örneği

Eksik ödeme alanlar için TOKİye başvuru dilekçesi örneği

Key ödemeleri kapsamında eksik ödeme alan kimseler, TOKİ‘ye bir dilekçe ile başvuruda bulunarak kendisine yapılacak ödemelerin tamamlanması istenebiliyor. Eksik ödeme alanlar için TOKİ‘ye başvuru dilekçesi örneği bu haberde...

İkinci el otomobil güvenli ödeme sistemi eksik çıktı!

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el otoda getirilen güvenli ödeme sisteminin bazı eksiklikleri bulunduğunu belirtti.

Maaş ödemelerinde son dakika! 19, 21, 23, 25, 28 Kasım SSK ve Bağ-Kur emeklisi maaş ödeme tarihleri!

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara yatırılacağı takvimi sorguluyor. Emekli maaşı alanların ödemeleri tahsis numaralarının son hanesine göre belirleniyor. İşte Kasım 2023 ödeme takvimi...

40 bin TL maaş alanlar da 5 bin TL'lik ikramiyeyi alacak! Kimlere 5 bin TL'lik emekli ödemesi yapılmayacak?

Emeklilere verilecek 5 bin TL'Lik ek ödeme ile ilgili detaylar merak ediliyor. 40 bin TL emekli maaşı alanlar 5 bin TL ikramiyeden faydalanabilecekken, 7 bin 500 TL alanlar ödeme alamayacak. İşte 5 bin TL'lik emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar...

22 kuruş yüzünden kiracıyı tahliye ettiler! Şok mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı! Kiracılar için uyarı

Sadece 22 kuruş eksik ödeme yüzünden tahliye edildi! Kiracıya şaşırtan mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı. Kiracıları tedirgin eden bu olay, kiracı haklarına dair önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Detaylar haberimizde!..

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarını değiştirdi! Bakın ne kadar ödeme yapılacak!

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarında değişiklik yaptı. Peki, dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Milyonlarca memura maaş şoku! 2023 memur maaşları neden eksik yattı? Ocak ayı maaş farkı ne zaman hesaplara yatacak?

Bu yılın ilk maaşını çeken milyonlarca memur eksik ödeme ile karşılaşınca 2023 memur maaşları neden eksik yattı? Ocak ayı maaş farkı ne zaman hesaplara yatacak? sorusuna yanıt aramaya başladı...

Emekli bayram ikramiyesi alanlara 2 bin 331 lira eksik ödeme şoku! 1100 lira alanlar dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2022 yılı Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyelerinin bayramdan önce 2 Temmuz'dan itibaren Emekii Sandığı, SSK ve Bağkur emeklilerinin hesaplara yatırılmaya başlandı. Ödemelerin son safhası yarın tamamlanacak.

Devremülk mağdurları yeniden dolandırıldı!

Türkiye'de çok sayıda mağduriyete sebep olan devremülk vurgununda yeni gelişmeler yaşandı. Mağdurlar anlaşma yaptıkları avukatların devremülkten tahsilat yaptıklarını ancak kendilerine eksik ödeme yaptıklarını dile getirdi. 

Emlak Konut GYO 2021'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı her sene projelerinden konut satın alanlar için indirim kampanyası yapıyor. Peki Emlak Konut GYO 2021'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emeklilikte toplu ödeme almanın şartları neler?

Emeklilik için yıl, yaş ve prim şartlarını doldurmak gerekli. Her 3 şartı da taşıyanlar emekli maaşı alıyor. Taban aylık düzenlemesi ile emekli olanlara en az 1500 TL maaş verilirken; yıl ve yaş şartını doldurup primi eksik olduğu için emekli olamayanlara ise toplu ödeme yapılıyor.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Emlak Konut 2020'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı her yıl projelerinden konut alanlar için indirim kampanyası hazırlıyor. Peki Emlak Konut 2020'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emlak vergisi ödeme tarihleri ne zaman? Nasıl ödenir?

'Emlak vergisi ödeme tarihleri ne zaman?' tarihi sorusunu binlerce vatandaş merak ediyor. 1 Ocak tarihinden itibaren gayrimenkul satın alanların 31 Aralık 2019 tarihine kadar emlak vergisi beyannamesi vermesi gerekiyor.

Eksik ödeme alanlar için TOKİye başvuru dilekçesi örneği Haberi

Eksik ödeme alanlar için TOKİye başvuru dilekçesi örneği

Eksik key ödemeleri alanlar için dilekçe örneği!

Key ödemeleri kapsamında eksik ödeme alan kimseler, TOKİ‘ye bir dilekçe ile başvuruda bulunarak kendisine yapılacak ödemelerin tamamlanması istenebiliyor. Eksik ödeme alanlar için TOKİ‘ye başvuru dilekçesi örneği, aşağıda yer alıyor.


Eksik ödeme alanlar için TOKİ‘ye başvuru dilekçesi örneği:

GÖREVİ :

ÜNVANI :

ADI VE SOYADI :

BABA ADI :

DOĞUM YERİ VE TARİHİ :

EMEKLİ SİCİL NO :

T.C.KİMLİK NO :

ÖZÜ : Konut Edindirme Yardımı hesabımda biriken meblağın ve nemalarının Eksik ödenen kısmının, faiziyle birlikte tarafıma ödenmesi talebi.

BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI‘NA

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çeşitli okullarda .............. tarihinden bu yana görev yapmaktayım.


Mülga 3320 sayılı Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme Yardımı Yapılması Hakkında Kanun uyarınca .../.../.... İla 31.12.1995 tarihleri arasında adıma konut edindirme yardımı tahakkuk ettirilmiştir.


5664 sayılı Kanun gereğince...