03 / 05 / 2024

el emeği

el emeği

Vodafone 81 ilden kadınların el emeği, yeteneği, yaratıcılığı ve üretkenliğini bir araya getiriyor...

New York Başsavcılığı Donald Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı!

464 milyon dolarlık para cezasına çarptırılan ABD eski Başkanı Donald Trump verilen cezayı ödeyemiyor. New York Başsavcılığı da Donald Trump hakkındaki dolandırıcılık kararını tebliğ ederek, eski başkanın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

Pek çok sektörde insan emeği yapay zekadan daha cazip gözüküyor...

Yapay zekanın pek çok sektörde insanların işlerini elinden alacağına dair endişelerin yükseldiği bir dönemde yapılan çalışma, insan emeğinin yapay zekadan çok daha ekonomik olarak hâlâ cazip olduğu gösterdiği açıklandı.

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

İkinci el konut almak isteyene beklediği haber geldi! Aylık 11 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı! Hemen bakın!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 'yeni evim' kampanyası ikinci el konutlar için de uygulamaya alınıyor ve vatandaşa aylık 11 bin lira taksit imkanıyla olabilme imkanı geliyor. İşte ev sahibi olmak için dört gözle bekleyenler için müjdeli haberin detayları…

Bakan Kurum resmen açıkladı!  İkinci el konutlar için de yeni kampanya geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum resmen açıkladı. İkinci el konutlarla ilgili de yeni kampanya geliyor...

El değiştiren 8,5 milyon aracın 6 milyonu karaborsada satıldı

İkinci el otomobil piyasasında çıkarılan yasaların kayıt dışılığı artırmaktan başka bir işe yaramadığını kaydeden 38 yıllık galerici Salih Kılınç, yetki belgesi ve denetim mekanizmasının devreye girmesi gerektiğini söyledi.

Kadın Kooperatifleri ürünlerinde el emeği göz nuruna yakışır fiyatlar! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Kırsal kesimde yer alan ya da evde el işi üreten kadınların son yıllarda kooperatifleşerek ekonomiye katkıları ciddi oranda artmaya başladı. Ardı ardına kurulan kadın koopetarifleri oya, nakış, çeyiz setinden tutun salça, makarna, pekmeze kadar yüzlerce ürün çeşidini üretip son tüketiciye ulaştırıyo

İkinci el araç alamıyorum diye üzülenler dikkat! Fransız otomobil devi Renault Türkiye için müjdesini açıkladı

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu, Türkiye’de ikinci el araç için yeni bir proje hazırladıklarını açıkladı.

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

Birinci el konutlar için kampanya talebi!

Kamu bankalarının faiz kararı indirimi sonrasında konut sektöründe hareketlilik bekleniyor. Konut satışlarının artacağını düşünen temsilciler birinci el konutlar için kampanya yapılmasını talep ediyor.

el emeği Haberi

el emeği


Vodafone, “Önce Kadın Programı” ile Türkiye’de ilk kez kadınların sosyal ve iletişim ihtiyaçları ile ekonomiye katılımlarına cevap veren hizmetleri tek çatı altında topladı. Programa yeni eklenen “Önce Kadın / 81 İl Kadın El Emeği Sergisi” ile Vodafone’un “mobil sanal pazaryeri” 81 ilden kadınların el emeği, yeteneği, yaratıcılığı ve üretkenliğini bir araya getiriyor.


08 Mayıs 2013 tarihinde “Teknoloji Hayatın Hizmetinde” vizyonu doğrultusunda, kadınların gücüne teknolojiyle güç katarak, sosyal ve ekonomik hayattaki varlıklarını artırmayı hedefleyen Vodafone Türkiye, üreten kadınların ekonomiye katılımlarını artıracak önemli bir adım daha attı. Anneler Günü kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesinde ve Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda hayata geçirilen “Önce Kadın /81 İl Kadın El Emeği Sergisi”, Türkiye’nin 81 ilinden, 250’yi aşkın girişimci kadının katılımıyla başladı. 


Programa yeni eklenen...