06 / 05 / 2024

Elazığ abdullahpaşa ev kurası

Elazığ abdullahpaşa ev kurası

Elazığ'da, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Rüstempaşa ve Abdullahpaşa mahallelerinde ki hak sahipleri için inşa edilen 340 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Elazığ'da ağır hasarlı yapıların yüzde 65'i yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ ilinde ağır hasarlı binaların yaklaşık olarak yüzde 65'inin yıkımı yapıldı.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

10 bin liralık evin kirası 6 bin liraya düşecek! Uzman isimden flaş açıklama! Kira fiyatlarına ne oluyor?

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, ev kiralarının önümüzdeki yıl düşeceğini iddia etti. Aşa, “İddia ediyorum, 10 bin liralık evin kirası 6 - 7 bine inecek" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Kiralık ev arayanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

İstanbul’da yaşayan 34 yaşındaki mimar M. A. ev kiralamak isterken 4 bin TL dolandırıldı. Peki ev kiralarken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

Elazığ'da 340 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Rüstempaşa ve Abdullahpaşa mahallelerinde ki hak sahipleri için inşa edilen 340 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim ediliyor!

Elazığ Abdullahpaşa'da tamamlanan 4. Etap Konutlarının anahtarlar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine  kadar tamamlanacak

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 99 bin TL'ye satılık evler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışına devam ediyor. Ziraat Bankası stoklarında yer alan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

Bankalardan 45 bin TL'ye satılık konut!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı sürüyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 82 bin TL'ye satılık ev!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Vakıfbank stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 40 bin TL'ye satılık evler!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Ziraat Bankası ve İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor. 

Elazığ abdullahpaşa ev kurası Haberi

Elazığ abdullahpaşa ev kurası

Elazığ'da depremzedelerin konut kuraları çekildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Elazığ'da 24 Ocak 2020 yılında yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşlar için Abdullahpaşa ve Rüstempaşa mahallelerinde yaptırılan 340 dairenin kura çekimi yapıldı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan 6,8 şiddetindeki depremden sonra evleri yıkılan veya ağır hasar gören depremzedeler için çalışmalar devam ediyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında Rüstempaşa Mahallesi 1. etapta 312 konut, Abdullahpaşa Mahallesi 4. etapta ise 28 konutun kurası İl Özel İdaresi'nde yapılan törende gerçekleşti.


Düzenlenen programda konuşan Vali Ömer Toraman,  hak sahiplerinin bir an evvel konutlarında yaşamaları için tüm kurum ve kuruluşların seferber olduğunu söyledi.



Abdullahpaşa ve Rüstempaşa mahallelerinde inşası tamamlanan konutların kura çekilişlerinin yapıldığını belirten Toraman, konutların depremzedeler için hayırlı olmasını diledi.

Elazığ'da...