05 / 05 / 2024

Elazığ Karakoçan TL seferberliği

Elazığ Karakoçan TL seferberliği

Elazığ'da, yüzde 90'ı gurbetçi ailelerden oluşan Karakoçan'da 900 esnaf ile vatandaşlara kira bedellerinin Türk lirası üzerinden alınması için çağrı yaptı.

Antalya Hali'nde sarımsak 1 TL, patates 3 TL ve soğan 3 TL! İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 15 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Sarımsak 1 TL, patates 3 TL ve soğan 3 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Antalya Hali'nde diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 15 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Şok market üniversitelilere anında 25 TL hediye ediyor! İşte kampanya detayları...

Şok marketler zinciri Cepte Şok uygulaması üzerinden üniversitelilere anında 25 TL hediye ediyor. İşte kampanya detayları..

Antalya Hali'nde marul 2 TL, soğan ve domates 3 TL! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 13 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. marul 2 TL, soğan ve domates 3 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Antalya Hali'nde diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 12 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Vestel’den yapacağınız alışverişlerde anında 200 TL hediye! Hepsiburada 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada ‘favori marka günleri’ne özel Vestel markasına ait küçük ev aletleri alışverişlerinize anında 200 TL hediye ediyor. İşte kampanyaya dair ayrıntılar..

Emekli promosyonları bir yana şimdi de annelere para veriliyor! Başvurana anında karşılıksız 1300 TL!

Anneler anında PTT'den 1300 TL nakit para kazanıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen şimdi bakın! Koşun hemen bakın, sonra ben bilmiyordum demeyin!

Çalışmayan ev hanımlarına 20 bin TL! Hemen başvuru yapana anında kapıyor!

Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. Koşun hemen başvurun! İşte detaylar...

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

Hemen başvurana anında 4 bin 500 TL! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Müjde şimdi geldi! Hemen başvuran anında 4 bin 500 TL'yi kapıyor! Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Koşun hemen başvurun, fırsatı yakalayın! İşte detaylar...

Müjde az önce geldi! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın!

Müjde az önce geldi! Tam 75 bin kişi parasını alabilecek. Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın! Peki, başvuru şatları neler? İşte ayrıntılar...

SGK’dan çalışan kadınlara müjde! Anında 16 bin 106 TL ödeme! İşte detaylar!

SGK’dan çalışan kadınlara güzel haber verildi. Asgari ücret alan kadın çalışanlar için 16 bin 106 TL verileceği açıklandı. İşte detaylar!

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! Başvurana anında 750 TL! Şimdi bakın, fırsatı kaçırmayın!

Ziraat Bankası tarafından çok konuşulacak bir kampanya başlatıldı. Kampanyanın ayrıntıları müşteriler ile paylaşıldı. Şimdi başvurana anında 750 TL! Hemen bakın, fırsatı kaçırmayın!

Erdoğan'dan flaş borsa açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TL'ye güvenin yönündeki çağrılara vatandaştan olumlu yanıt geldiğini bunun en güzel göstergesinin de Borsa İstanbul'da elde edilen olumlu sonuçlar olduğunu söyledi.

Dolarda rüzgar tersine döndü! 18 TL'yi aşan dolar bugün çakıldı! Son dakika gelişmesi 5 Ağustos 2022

Enflasyon rakamlarının açıklanması ile 18 TL barajını aşan dolarda bugün rüzgar tersine döndü. Dolar/TL haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Pek, bugün dolar/TL ne kadar? Dolar kaç lira oldu? İşte son dakika dolar/TL 5 Ağustos 2022...

Elazığ Karakoçan TL seferberliği Haberi

Elazığ Karakoçan TL seferberliği

Elazığ'da, yüzde 90'ı gurbetçi ailelerden oluşan Karakoçan'da esnaf ve sanatkarlar odasınca dolar ve avro yerine Türk lirasının kullanılması için kampanya başlatıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Karakoçan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz ve altın bozdurma çağrısına destek vermek için, odaya kayıtlı 900 esnaf ile vatandaşlara kira bedellerinin Türk lirası üzerinden alınması için çağrı yaptı.

Karakoçan'da bulunan bir çok ev ve iş yeri sahibi bu çağrıya uyarak dolar ve avroya karşı Türk lirası kullanmaya başladı. 

Karakoçan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Aydın, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, nüfusunun büyük çoğunluğu Avrupa'da yaşadığı için Karakoçan'da ticarette ve alışverişte daha çok avro ve dolar kullanıldığını söyledi.

Dış güçlerin oyunuyla Türk lirasının değer kaybetmesinin önüne geçmek için ilçe esnafı olarak...