09 / 05 / 2024

Elazığ toplu temel atma töreni

Elazığ toplu temel atma töreni

Elazığ'a yapılacak 11 tesisin temel atma töreni için kente gelen Eroğlu, Elazığ Valiliğini ziyaretinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, temelini atacakları 11 tesisin maliyetinin 166 milyon lira olduğunu belirtti...

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da depremzedeler için 2 bin 936 konut yapılıyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

TOKİ Elazığ projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 214 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçeye 214 yeni konut inşa edilecek. İşte TOKİ Elazığ 2023 projesi detayları...

TOKİ Elazığ Maden projesiyle tam 144 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Elazığ'a 79 konutluk yeni proje! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ'da inşa edeceği 79 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İlk Evim Elazığ kuraları çekildi! TOKİ Elazığ kura sonuçları 23 Kasım 2022 detayları 2+1 ve 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen İlk Evim projesi kapsamında Elazığ kuraları bugün çekildi. İşte TOKİ Elazığ kura sonuçları 23 Kasım 2022...

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

TOKİ'den Elazığ'a 144 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Elazığ Ağın TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Ağın projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Ağın TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Ağın 2022 ucuz konut projesi...

Elazığ'da 1894 deprem konutu için kura çekildi! 

Elazığ'da, geçen yıl meydana gelen 6.8 ve 5.3'lük depremler sonrası Toplu Konut İdaresi tarafından inşa edilen 1894 deprem konutu için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Elazığ toplu temel atma töreni Haberi

Elazığ toplu temel atma töreni


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Elazığ Valiliğini ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.


Elazığ'a yapılacak 11 tesisin temel atma töreni için kente gelen Eroğlu, Elazığ Valiliğini ziyaretinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, temelini atacakları 11 tesisin maliyetinin 166 milyon lira olduğunu belirterek, "Burada, Kanatlı Barajı çok önemli. Baskil İçli Kaya Sulama Göleti, Maden'de Durmuş Tepe Göleti, Karakoçan Bazlama Göleti ve Sulaması, Baskil Odabaşı Göleti ve Sulaması önemli çalışmalar'' diye konuştu.


Hükümetin Elazığ'a çok büyük önem verdiğini belirten Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde kendisine "Elazığ için ne gerekiyorsa onları yapın'' talimatı verdiğini söyledi.



- Belediyeyi ziyaret etti


Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı da makamında ziyaret eden Eroğlu, Yanılmaz'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Elazığ için birlikte çalışacaklarının sözünü verdiğini dile getiren Eroğlu,...