16 / 05 / 2024

elazığda yeni konut projeleri

elazığda yeni konut projeleri

Elazığ'da meydana gelen depremde yıkılan veya hasar gören evlerin yerine yenileri yapılacak. 10 bini aşkın konutun 4 bine yakını bu yıl tamamlanıp teslim edilecek...

ABD'de yeni konut satışı beklentilerin üzerine çıktı

Amerika'da yeni konut satışları, geçen sene aralık ayında aylık bazda yüzde 8 artış ile 664 bine kadar yükseldi.

Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 arttı!

Ticari emlak yatırımlarının adeta rekor kırdığı Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 artış gösterdi. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Elazığ’da konut sakinleri yetkililere seslendi: Tehlikedeyiz!

Elazığ'da İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut Sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Hollanda'da yeni konut satışları çakıldı! Yüzde 56,2'lik sert düşüş!

Hollanda'da yeni konut satışlarında dert düşüş gözlemlendi. Bu kapsamda ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 56,2 azaldı.

Elazığ'da depremzedeler için 2 bin 936 konut yapılıyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

TOKİ Elazığ projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 214 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçeye 214 yeni konut inşa edilecek. İşte TOKİ Elazığ 2023 projesi detayları...

TOKİ Ardahan'da 341 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirliler tarafından merakla beklenen sosyal konut hamlesini geçtiğimiz ay açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan'da da 384 yeni konut inşa edecek.

TOKİ İstanbul Tuzla’da 627 yeni konut!

Dar gelirli vatandaşlara düşük bütçeli taksitler ve bununla birlikte düşük peşinatlar ile konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul’da tam 627 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den ucuz konut atağı! 24 ile 11.973 yeni konut geliyor! 6 Haziran'da başlayacak...

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden TOKİ, 24 ildeki 11 bin 973 yeni konut için Haziran'da düğmeye basıyor. 11.973 yeni konut için ihaleler Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirilecek. İşte ihale ilanları yayınlanan TOKİ'nin 24 ildeki yeni projeleri...

elazığda yeni konut projeleri Haberi

elazığda yeni konut projeleri

Elazığ ve Malatya’da son depremden etkilenen insanların yaralarını sarmak için çalışmalar hızla başladı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Elazığ depreminde yıkılan ya da hasar gören konutların yenilerinin yapılması için harekete geçildi. İlk etapta 3 bin 850 konutun yapılacak ve yıl sonuna kadar teslim edilecek. Dört bölgede toplamda 10 bin 850 adet konut, köylerde de ‘köy evleri’ inşa edilecek.

Depremden etkilenen KOBİ’lere acil destek kredisinin detayları açıklandı. İşletme başına 100 bin TL'ye kadar 1 yıl ödemesiz kredi sağlanacak. Teminat sıkıntısı çeken KOBİ ve işletmeler için Kredi Garanti Fonu devreye sokulacak.

Bankalar birliği, deprem nedeniyle ödeme güçleri olumsuz etkilenen müşterilere kolaylık sağlanması yönünde bankalara alternatifte bulundu. SGK prim borçlularına da ücretsiz sağlık hizmeti verileceği duyuruldu.

100 bin liraya kadar 1 yıl ödemesiz kredi

Sanayi ve Teknoloji...