26 / 05 / 2024

Elazığdaki eski YİMPAŞ binası ne olacak

Elazığdaki eski YİMPAŞ binası ne olacak

Eski YİMPAŞ binasının önce SGK'ya, ardından da Milli Eğitim'e devredildiğini belirten Alpay: "Binanın nasıl değerlendirileceği planlandı" dedi.

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Yatırımcılar dikkat! Paladyum, Platin ve Rodyum'daki dalgalanmalar yılın 2. yarısında yerini yükselişe bırakacak!

Paladyum, Platin ve Rodyum'daki dalgalanmalar yılın 2. yarısında yerini yükselişe bırakacak. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detayları...

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Marmara'daki büyük depremin zamanı geldi!

Yer bilimci, İTÜ'lü Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara'daki büyük depremin zamanının geldiğini belirten Tüysüz, Silivri ve Adalar arasına dikkat çekti.

Osman Dilek'ten Elazığ'daki yıkımlarla ilgili yeni iddia!

Elazığ İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Osman Dilek, Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında yıkılan binalar nedeniyle kamu zararına neden olduğu belirtildi.

Tasfiye edilen kooperatifte eski yönetim planı geçerli olur mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 170 haneli yazlık bir sitede hisse sahibi olduğunu aktaran okuyucu, kooperatiflerini tasfiye ettiklerini belirtti. Okuyucu, eski yönetim planının, kurulların ve kararların geçerli olup olmadığını sordu.

Elazığ’daki AVM projesinin akıbeti ne oldu?

Elazığ’da, kat yüksekliğinin fazla olması sebebiyle durdurulan AVM projesi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Elazığ İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Okçuoğlu, projenin  İl Özel İdaresinin maddi zarara uğradığını dile getirdi. 

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Elazığdaki eski YİMPAŞ binası ne olacak Haberi

Elazığdaki eski YİMPAŞ binası ne olacak

Eski YİMPAŞ binasının önce SGK'ya, ardından da Milli Eğitim'e devredildiğini belirten Alpay: Binanın nasıl değerlendirileceği planlandı .


Ak Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay Alpay, eski YİMPAŞ binasının nasıl değerlendirileceği konusunda başlatılan çalışmaların aksama olmadan devam ettiğini açıkladı.

Alpay konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Eski YİMPAŞ bina ve arsası Ak Partili milletvekili arkadaşlarımız, Belediye Başkanımız ve Valimizin de bulunduğu heyetin çalışmaları ile önce eski YİMPAŞ holdingin prim borcuna mahsuben SGK'ya devri sağlanmış, ardından bu arsa üzerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası, 24 derslikli Anadolu turizm meslek lisesi okul binası, 60 yataklı uygulama oteli, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon yapım projesi ile ilgili mutabakat sağlanmıştır. Millî Eğitim Bakanımızla yapılan görüşmeler sonunda arsa üzerindeki tamamlanmamış binanın yıkılarak bahse konu projenin hayatı geçirilmesi...