24 / 07 / 2024

elbeyli çıldıroba küçük bıykır asfalt çalışması

elbeyli çıldıroba küçük bıykır asfalt çalışması

Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, KÖYDES kapsamında Elbeyli İlçesine bağlı köylerde asfalt çalışmasına başladıklarını söyledi. Dozer, stabilize, greyderli reglaj çalışmaları ile kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları da sürüyor...

Aralık 2023'te 138 bin 577 adet konut satıldı! En çok satış hangi şehirden?

TÜİK tarafından açıklanan Aralık 2023 konut satış istatistiklerine göre, söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satıldı. Aralık'ta satışlar, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 33,4 azaldı. Peki en çok konut hangi ilde satıldı? Yabancılara kaç konut satıldı? İşte merak edilen rakamlar...

Adana'da depremde 10 kişinin öldüğü Belük Apartmanı'nın mühendisine 22 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Adana'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği Belük Apartmanı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan inşaat mühendisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

EYT Şartı Kaldırıldı mı? Kısmi Emeklilik Sistemi Kimleri Kapsıyor?

Bazı kişiler için EYT şartının kaldırıldığı duyuruldu. Torba yasa gündeminde kısmi emeklilik ele alınmaya devam ediyor. Kısmi emeklilik düzenlemesi kapsamında kadınlar için 50, erkekler için 55 yaş şartının getirilmesi bekleniyor.  3600-5000 primle de erken emeklilik bekleniyor.

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı...

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Küçükyalı kapsamındaki, 16772 Ada 1 Parseldeki B06, B07, B08 Konut, Otopark ve İşyeri Blokları, 16773 Ada 2 Parseldeki C04, C05 ve 16771 Ada 1 Parseldeki A05 İşyeri Bloklarının kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 1 Temmuz 2022'de onaylandı. 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Nidapark İstinye'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark İstinye 1353 Ada 4 Parsel 1, 2, 3, 4, 8, 15, 16, 17, 21, 22, 23, 24 Bloklar'ın kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmı geçici kabul tutanağı 2 Haziran 2022 tarihinde onaylandı. 

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Kıraathanecilerden kira tepkisi!

Kovid-19 önlemleri kapsamında uzun süre kapalı kalan kıraathaneler açıldı ancak kıraathanelerde oyun oynama yasağı devam ediyor. Pandemi sürecinde ekonomik olarak zorluklar çeken kıraathaneciler, kiralar konusunda tepkili.

elbeyli çıldıroba küçük bıykır asfalt çalışması Haberi

elbeyli çıldıroba küçük bıykır asfalt çalışması


Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, KÖYDES kapsamında Elbeyli İlçesine bağlı köylerde asfalt çalışmasına başladıklarını söyledi.


Genel Sekreter Mustafa Bolat, İl Özel İdaresi olarak, KÖYDES programında bulunan yollarda asfalt dökümüne başlandığını belirterek, “İlk etapta Elbeyli İlçesindeki Aşağı Beylerbeyi, Çıldıroba Küçük Bıykır, Sağlıcak Turanlı, Şıh Sağlıcak arasındaki 5 kilometrelik asfaltın dökümü yapılıyor. Bilindiği üzere asfalt şantiyesinde üretilen yama malzemeleri ile mayısın ilk haftası iki ekip halinde yama çalışmalarına başlanılmıştı. Ayrıca, dozer, stabilize, greyderli reglaj çalışmaları ile kanalizasyon ve içme suyu yapımı devam ediyor” dedi.



Ordu...