05 / 05 / 2024

Elbistan 2016 imar planı

Elbistan 2016 imar planı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Meclis Üyeleri, Elbistan’ın 50 yıllık geleceğini ilgilendiren 1/1000’lik Revizyon İmar Planı çalışmaları hakkında, kamuoyunu bilgilendirdiler.

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Elbistan’ın 100 yılını kapsayacak bir imar planına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Bize görev tevdi edilmesi durumunda hazırlayacağımız imar planı, Elbistan’ın yeni anayasası olacak” şeklinde konuştu.

Elbistan için yeni imar planı oluşturulacak!

Elbistan için en uygun ve ihtiyaçlara cevap verecek bir imar parseli oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, toplumun her kesimi ile istişare yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Elbistan'ın yeni imar planı yürürlüğe girdi!

Kahramanmaraş Elbistan'ın 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yürürlüğe girmesiyle, inşaat ruhsatı, imar iş ve işlemleri, 23 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Vakfa tahsis edilen arazide imar krizi!

Kadir Topbaş’ın yönetimindeki vakfa 2016’da eğitim amaçlı tahsis edilen İBB arazisinin iptal edilen imar planlarını yeni İBB yönetimi “hizmet, sağlık, kreş” olarak değiştirdi. AKP-MHP grubu ise “eğitim” şeklinde planladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vetosuna rağmen karar değişmedi.

Elbistan'ın yeni imar planı askıya çıktı!

Elbistan'ın 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde onaylandı ve imar planları askıya çıktı.

Elbistan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi!

Elbistan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi. Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Akbaş, imar planının getirdiği yenilik ve değişiklikleri anlattı.

Elbistan’ın yeni imar planı askıya çıktı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 16 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşen toplantısında alınan karar kapsamında Elbistan İlçesi (Merkez)  1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı onaylandı ve 29 Nisan'da askıya çıkarıldı.

Elbistan’ın yeni imar planı tamamlandı!

Elbistan Belediyesi tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı tamamlanarak görüşülmek üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi.

İsrail yönetimi Filistinlilerin imar izni başvurularını reddetti!

İsrail yönetimi işgal altındaki Batı Şeria'nın "C bölgesi"nde 2016-2018 yıllarında Filistinlilerin yaptığı imar izni başvurularının bir çoğu geri çevrildi...

Özelleştirme İdaresi’nden Elbistan Şeker Fabrikası arazisi kararı!

Kahramanmaraş Elbistan Şeker Fabrikası alanında konut, ticaret, ibadet, eğitim ve sağlık alanlarının kullanımına ilişkin olarak hazırlanan nazım ve imar planlarının revizyonuna yönelik itirazlar reddedildi.

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları onaylandı!

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Sinop'ta inşaat krizi! İmar planları iptal edildi!

Sinop Belediye Meclisi tarafından 2016 yılında onay verilen 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı, hukuka uygun olmadığı nedeniyle iptal edildi. Sinop'ta şimdi de devam eden inşaatlar hakkında suç duyurusu yapıldı.

Elbistan 2016 imar planı Haberi

Elbistan 2016 imar planı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Meclis Üyeleri, Elbistan’ın 50 yıllık geleceğini ilgilendiren 1/1000’lik Revizyon İmar Planı çalışmaları hakkında, kamuoyunu bilgilendirdiler. 


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Meclis Üyeleri, Elbistan’ın 50 yıllık geleceğini ilgilendiren 1/1000’lik Revizyon İmar Planı çalışmaları hakkında, kamuoyunu bilgilendirdiler.

“İmar planındaki değişikliklerin hesabını halkımıza vermeliyiz” diyen MHP Meclis Üyeleri, yaptıkları açıklamada, şunları ifade ettiler: “Milliyetçi Hareket Partisi, Elbistan Belediye Meclisi üyeleri olarak ilçemizin geleceği açısından son derece önemli olan 1/1000 Revizyon İmar Planı hakkında halkımıza doğru bilgi vermek amacıyla bu açıklamayı yapma zorunluluğunu hissettik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Belediye Meclisinde aday gösterilen tüm arkadaşlarımıza en başta şunu söyledik; ‘Alacağınız tüm kararlarda, önce Allah’a, sonra halka hesap vereceğinize dikkat edin.’ Bu anlayışımızdan taviz veremeyiz. Hiç kimse partimize, 1/1000’lik imar...