19 / 05 / 2024

elektrikli otomobiller için şarj istasyonları

elektrikli otomobiller için şarj istasyonları

TÜRKİYE'de geçen yıl 300'e yakın satılsa da elektrikli araçlar geleceğin gerçeği. Bu sebeple, geleceğin konsepti ile konut projelerine imza atan sektör oyuncuları, sitelerde elektrikli araç istasyonları da kurmaya başladı...

Konut sitelerinde elektrikli araç şarj istasyonu için 5'te 4 çoğunluk şart! Nasıl kurulur?

Konut sitelerinde elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu için, kat maliklerinin beşte dördünün onayıyla istasyon kurulabildiği belirtildi. İşte konut sitelerinde elektrikli araç şarj istasyonu nasıl kurulur?

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

TMSF Hedefevim'e ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkıyor! Aralarında Porsche ve Bentley de var!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. Şirkete ait dokuz otomobilin arasında Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, BMW ve Audi marka araçlar bulunuyor...

Elektrikli arabalar 2024'e damga vuracak! İşte satışa çıkacak yeni elektrikli otomobiller

Elektrikli otomobiller 2024 yılına damga vuracak. Her hafta yeni bir model tanıtılması planlanan elektrikli otomobil piyasasında 60'ın üzerinde yeni modeller satışa çıkacak.

Bina ve site otoparklarına şarj istasyonu kurulabilir mi? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla

Otomobil piyasasında her geçen gün artan elektrikli otomobiller için şarj istasyonları sorun haline gelmeye başladı. Peki Bina ve site otoparklarına şarj istasyonu kurulabilir mi? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla...

TOGG için sipariş hakkı kazananlara müjdeli haber şimdi geldi! Teslimler yarın başlıyor!

Türkiye'nin yerli ve milli ilk elektrikli akıllı cihazı Togg T10X için kura çekimi, 29 Mart'ta sona ermişti. Togg T10X'in teslimleri ise yarın gerçekleşecek. 

Elektrikli otomobiller için yıl sonuna kadar en az 200 adet şarj istasyonu kurulacak!

Fosil yakıtların gündemden düşmesi, 2035 sonrasında AB ülkelerinde dizel ve benzinli araçların artık satılmama kararı sonrasında gözler elektrikli otomobil pazarına ve yakıt kaynağı olan şarj istasyonlarına çevrildi

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPARK otoparklarına elektrikli otomobiller için elektrikli şarj istasyonu kurulacak. İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Samet Aslan 2030 yılında İSPARK otoparklarının kapasitesinin yüzde 10'unun elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.

Xiaomi'nin piyasayı kökünden sallayacak ilk elektrikli otomobili tanıtıldı! Araçlar için peş peşe tarih verildi

Çinli dev teknoloji fırması Xiaomi, uzun zamandır geliştirmeye çalıştığı ilk elektrikli otomobil için önemli çalışmalar yapıyor.

Togg için 'ŞarjetTR' uygulaması devreye giriyor! Yüzde 25 indirim olacak!

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG'a ilişkin yeni gelişmeler gündeme gelmeye devam ediyor. Mart 2023'te yollara çıkacağı söylenen yerli otomobil TOGG için enerji altyapısı çalışmalarında da sona gelindi. 

Google ve Renault arasında imzalar tamam! Elektrikli araçlar için anlaştılar

Google ve Renault Grubu, gelecekteki elektrikli araçlar için gelişmiş bir yazılım platformunu geliştirmek için anlaşma imzaladı.

Renault yılda 700 bin elektrikli otomobil için düğmeye bastı

Fransız otomotiv devi Renault elektrikli vasıta piyasasındaki hacmini artırmanın yollarını arıyor. Markanın Fransa’da üreteceği elektrikli araç sayısı için şimdiden yıllık 700 bin adet olarak netleştirildi.

Volkswagen’den 3 milyar dolarlık ortaklık!

Otomobil devi Volkswagen Grubu elektrikli otomobiller için 3 milyar dolarlık işbirliği kararı aldı.

elektrikli otomobiller için şarj istasyonları Haberi

elektrikli otomobiller için şarj istasyonları

İnşaat firmaları yeni nesil projelerinde elektrikli otomobiller için de şarj üniteleri kurmaya başladı. 


TÜRKİYE'de geçen yıl 300'e yakın satılsa da elektrikli araçlar geleceğin gerçeği. Bu sebeple, geleceğin konsepti ile konut projelerine imza atan sektör oyuncuları, sitelerde elektrikli araç istasyonları da kurmaya başladı. Proje ortaklarından Özkan Özçelik, İTO Yatırım tarafından Ankara'nın en değerli bölgelerinden Oran'da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi 'One Tower', projesinde de elektrikli otomobiller için şarj üniteleri bulunacağını açıkladı.

Keza, Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge, îstanbul Lounge-2, Kağıthane Ofishane, Platform Merter ve BursaHarmonyTowers projelerinde önemi gün geçtikçe artan elektrikli araçlar için şarj üniteleri kurulacağını, bundan sonraki yatırımlarda da buna dikkat edeceklerini kaydetti. 


Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik de, geleceğin...