04 / 05 / 2024

Elginkan Holding bünyesinde hangi şirketler var

Elginkan Holding bünyesinde hangi şirketler var

ECA ve Serel gibi 20 şirketi bünyesinde bulunduran Elginkan Holding, 15 yıldır patron olmadan yönetiliyor. Tüm gelirleri vakfa aktarılan Holding Başkanı Gaye Akçen, “Holdingde kâr dağıtmak yok, çünkü hissedar yok. Gelirler eğitime gidiyor” dedi...

THY bünyesinde yer alan AJet personel alımı yapacak!

THY bünyesinde AJet tarafından personel istihdamı yapılacağı kaydedildi. Yapılan açıklamada, başvuru şartları neler? Kabin memuru ne iş yapacak?ve başvurular nasıl yapılacak?

IC Gayrimenkul'de halka açılış için rota oluşturuldu!

Sertaç Karaağaoğlu, IC Holding bünyesinde gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürmeyi planladıklarını belirterek işe alımlar yapacaklarını açıkladı.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Holding bünyesinde 2023'te kurulan Fuzul Topraktan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aşamalı olarak konut sahibi olmaya imkan sağlıyor. 

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Beko'dan iPhone 12'de inanılmaz fırsat! Hemen alın! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Koç Holding bünyesinde dünya çapında etkinlik gösteren beyaz eşya ve elektronik markası olan Beko'da karne heyecanı sürüyor! Beko, iPhone 12'ye karne dönemine özel olarak indirim yaptı! Peki, Beko'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

İş yeri kira artışları hazır ofislere talebi arttırdı!

Konut kira artışına yüzde 25 sınır getiren düzenleme TBMM’de kabul edilerek yürürlüğe girdi. MTC Holding bünyesinde hizmet veren LOGOS Ofis Genel Müdürü Özge Cömert kira artışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kızılay hemen KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Kızılay personel alımı ilanına nasıl başvurulur? Sakın kaçırmayın!

Kızılay Yatırım Holding bünyesinde istihdam için KPSS şartsız personel alım ilanı resmen yayımlandı. Adaylar söz konusu pozisyon için 20 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri TBMM gündeminde!

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elginkan Holding bünyesinde hangi şirketler var Haberi

Elginkan Holding bünyesinde hangi şirketler var

ECA ve Serel gibi 20 şirketi bünyesinde bulunduran Elginkan Holding, 15 yıldır patron olmadan yönetiliyor. Tüm gelirleri vakfa aktarılan Holding Başkanı Gaye Akçen, “Holdingde kâr dağıtmak yok, çünkü hissedar yok. Gelirler eğitime gidiyor” dedi.


ECA, Serel gibi kamuoyunun yakından tanıdığı armatür ve seramik markalarını bünyesinde bulunduran 20 şirketli Elginkan Holding, gelirlerinin tamamını Elginkan Vakfı’na aktararak eğitime harcaması nedeniyle Türkiye’nin en ilginç topluluklarından biri. Kökleri 1950’lere dayanan Elginkan Holding’in tüm hisseleri ve yönetimi, ailenin son temsilcisi Ekrem Elginkan’ın, 1999’da hayatını kaybetmesiyle birlikte Elginkan Vakfı’na geçti. Geçen yıl 1 milyar doları aşkın ciro elde eden Elginkan Holding, aralarında Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ gibi çok sayıda üniversitenin temsilcilerinin de bulunduğu 34 kişilik Elginkan Vakfı Mütevelli Heyeti tarafından yönetiliyor. Vakıf dahil tüm çalışanların profesyonel olduğu...