17 / 05 / 2024

Elma Gayrimenkul para cezası

Elma Gayrimenkul para cezası

SPK, Elma Gayrimenkul'e 61 bin 922 lira idari para cezası verdi. SPK, firmanın bildirim yükümlülüklerine ilişkin düzenlemelere uymadığı ve Kurul’un uygun görüşü alınmaksızın pay devri gerçekleştirdiğini ifade etti.

400 bin TL ile arsa yatırımı yapabilirsiniz! Gayrimenkul uzmanı 'para pul oldu' dedi! 

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşın ev almasını zorlaştırırken, arsalara talep arttı. Peki arsa yatırımı için ne kadar bütçe gerekli? Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Avrupa'daki gayrimenkul fonlarından 1 milyar Euro'luk çıkış!

Gayrimenkul sektöründe sert rüzgarlar eserken, perakende yatırımcılar da Avrupa'daki gayrimenkul fonlarından ayda 1 milyar Euro'dan daha fazla para çekiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Türkiye'de konut fiyatları Rusların da cebini yaktı! Yüzlerce Rus konutta büyük para kaybetti!

Türkiye'de göçmen politikalarının ağırlaştırılmasının Ruslara büyük para kaybettirdi. Ülkeden gayrimenkul alan yüzlerce Rus, pahalı fiyatlar karşısında batak verdi. 

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Elma Konut Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Elma Konut Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Günbeldek tarafından kuruldu.

Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? Tapu devir için ne gerekli? Tapu devir kaç TL?

"Tapu devri", bir kişiden başka bir kişiye geçen gayrimenkul mülklerinin, yani ev, iş yeri, arazi gibi taşınmaz varlıkların sahibinin değiştiği hukuki işlemi ifade eder. Peki, Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? İşte ayrıntılar...

IMF: Çin’de gayrimenkul sektörünün riskleri kontrol altına alınabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin'de gayrimenkul sektöründen kaynaklanan risklerin kontrol altına alınabileceğine dikkat çekti.

Çinli gayrimenkul şirketi Modern Land temerrüde düştü!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Modern Land, "beklenmedik likidite sorunları" sebebiyle vadesi dün gelen yüzde 12.85 faizli kuponun ana para ödemesini ve faiz ödemesini gerçekleştiremediğini duyurdu.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Kripto parayla gayrimenkul satışında rekor kırıldı! 

Gayrimenkul alımlarında kripto para kullanımına izin veren  Arte Surfside, Mayıs ayında kripto parayla 22,5 milyon dolarlık satış yaptığını açıkladı. 

Blockchain teknolojisi gayrimenkul sektörünü nasıl değiştirecek?

Türkiye son günlerde yaşanan dolandırıcılık nedeniyle kripto parayı ve avantajlarını konuşuyor. Peki kripto para ve blockchain teknolojisi gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Elma Gayrimenkul para cezası Haberi

Elma Gayrimenkul para cezası

SPK, Elma Gayrimenkul'e 61 bin 922 lira idari para cezası verdi. 

Borsa Gündem'de yer alan habere göre; Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. hakkında yapılan incelemeler kapsamında şirkete idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.

SPK haftalık bülteninde bulunan bilgilere göre,şirketin  bildirim yükümlülüklerine ilişkin düzenlemelere uymadığı ve Kurul’un uygun görüşü alınmaksızın pay devri gerçekleştirdiği tespit edildi. Elma Gayrimenkul 61 bin 922 lira idari para cezasına...